Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Steve Aoki και Maluma συνεργάζονται στο ανατρεπτικό single «Maldad»

Written by on 18 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Το «Maldad» συνδυάζει επιρροές από τη Μέση Ανατολή και τη latin urban μουσική.

Ο DJ και παραγωγός Steve Aoki συναντά τον αστέρα της latin urban μουσικής Maluma στο ολοκαίνουργιο single «Maldad» που θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του «Neon Future IV».

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του «Maldad», ο Steve Aoki ανακοινώνει επίσημα τη διεξαγωγή της περιοδείας «Neon Future IV: The Color Of Noise Tour», της οποίας ο τίτλος αποτελεί αναφορά τόσο στο επερχόμενο άλμπουμ όσο και στο βιβλίο που εξέδωσε πέρυσι για να μοιραστεί τις ιστορίες της ζωής του.

Το «Maldad» είναι ένα τραγούδι που εθίζει στο ρυθμό του συνδυάζοντας επιρροές από τη Μέση Ανατολή και τη latin urban μουσική.

Το music video του «Maldad» σκηνοθέτησε η Roxana Baldovin αναμιγνύοντας με μοναδικό τρόπο tribal και μοντέρνες χορογραφίες ενώ ο Steve Aoki και ο Maluma κατακτούν το φακό με το χάρισμά τους.

«Ο Maluma κι εγώ ετοιμάζαμε αυτό το τραγούδι εδώ και λίγο καιρό και είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορούμε να ενώσουμε δύο κόσμους με το “Maldad”», λέει ο Aoki.

«Η latin μουσική εξακολουθεί να ασκεί επίδραση παγκοσμίως και είμαι υπερήφανος που υποστηρίζω αυτό το κίνημα από τη σκηνή και το ραδιόφωνο», προσθέτει.

Από την πλευρά του, ο Maluma δηλώνει η συνεργασία με τον Steve Aoki τον γεμίζει ικανοποίηση, καθώς «είναι πρωτοπόρος της EDM σκηνής».

«Είμαι θαυμαστής των επιτευγμάτων του και όλων όσων έχει κάνει για να ανοίξει το δρόμο για να ενώσει τη μουσική και την κουλτούρα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος να δουν και να ακούσουν όλοι αυτή τη συνεργασία», συμπληρώνει ο Κολομβιανός τραγουδιστής.

[ad_2]

Source link