Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

STAN Αντιπαριώτης και iLLEOo τραγουδούν «Για Δυο» – Η ανατρεπτική συνεργασία κυκλοφορεί

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2021


Ακούστε την ανατρεπτική συνεργασία.

Ο STAN Αντιπαριώτης ενώνει τις δυνάμεις του με τον iLLEOo σε ένα τραγούδι – έκπληξη που είναι υπόθεση… «Για Δυο».

Πάντα ανατρεπτικός, χωρίς να σταματά να εξελίσσεται και να καταθέτει διαφορετικές προτάσεις, ο STAN Αντιπαριώτης χαρίζει ακόμα μία επιτυχία που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα, αυτή τη φορά με μία αντισυμβατική σύμπραξη με τον iLLEOo.

Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει στο προσκήνιο για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να ανατρέψει τα δεδομένα και να σκορπίσει τεράστιο ενθουσιασμό στο φανατικό κοινό του, όπως συμβαίνει σε κάθε κυκλοφορία του.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από την αναπάντεχη συνεργασία που ετοίμασε μαζί με τον αστέρα της ελληνικής hip-hop μουσικής με ένα ασπρόμαυρης αισθητικής βίντεο με τα παρασκήνια από τη δημιουργία του «Για Δυο».

Ο STAN Αντιπαριώτης και ο iLLEOo συνδυάζουν αρμονικά urban – pop, trap και λαϊκά στοιχεία και ισορροπούν σε μία κλωστή για να συνθέσουν τη συνταγή για τη δημιουργία της πιο ιδιαίτερης μουσικής πρότασης του φετινού φθινοπώρου.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δύο καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα για το music video που θα ντύσει με εικόνα το «Για Δυο».

Το αποτέλεσμα, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες, θα είναι τόσο εκρηκτικό όσο το ντουέτο και θα εκπλήξει τους πάντες.

Το «Για Δυο» κυκλοφορεί από την Panik Records αποκλειστικά στο Spotify.

Δείτε το making of του «Για Δυο»

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.



Source link