Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Snoop Dogg, Ice Cube, E-40 και Too Short συνεργάζονται στο «Big Subwoofer»

Written by on 21 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το πρώτο δείγμα από το νέο δισκογραφικό εγχείρημα που ετοιμάζει ο Snoop Dogg για την Def Jam Recordings. 

Ο Snoop Dogg, ο οποίος αποτελεί εδώ και λίγους μήνες σύμβουλος σε θέματα του δημιουργικού τομέα της Def Jam Recordings, ανακοίνωσε το πρώτο άλμπουμ του στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με την εταιρεία, το «Snoop Dogg Presents: The Algorithm»

Η ανακοίνωση του «The Algorithm» συνοδεύεται με την κυκλοφορία, την ημέρα των 50ων γενεθλίων του Snoop Doog, ενός νέο single με τον τίτλο «Big Subwoofer» από τους Mount Westmore, το νέο supergroup που αποτελείται από τέσσερις θρύλους της rap σκηνής της δυτικής ακτής των ΗΠΑ: τους Snoop Dog, Ice Cube, E-40 και Too Short.

Το «Big Subwoofer» είναι το πρώτο δείγμα από το «The Algorithm», ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της θρυλικής δισκογραφικής εταιρείας Def Jam.

Το άλμπουμ είναι η αποστολή του Snoop να αλλάξει τον αλγόριθμο που καθορίζει αυτά που ακούμε σήμερα, βάζοντας ξανά το συναίσθημα στη μουσική.

«Υπάρχουν τόσα πολλά ταλέντα σε αυτόν τον δίσκο, τόσα πολλά στυλ μουσικής, σπάει τον αλγόριθμο. Αυτή τη στιγμή, ο αλγόριθμος μας λέει ότι πρέπει να κάνεις rap με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ότι πρέπει να έχεις έναν συγκεκριμένο ήχο, αλλά δεν σου λέει πώς πρέπει να αισθάνεσαι. Ο αλγόριθμός μου θα σας προσφέρει ένα συναίσθημα, όχι έναν ήχο», εξηγεί ο Snoop Dog.

Όταν ο Snoop Dogg προσχώρησε τον Ιούνιο στην Def Jam Recordings, που αποτελεί τμήμα της Universal Music Group (UMG), ανέλαβε έναν νέο ρόλο που θα του επιτρέψει να συνεργαστεί σε επίπεδο στρατηγικής με την εκτελεστική ομάδα της εταιρείας και το ρόστερ των καλλιτεχνών της. Στο βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση της συνεργασίας του, ο Snoop χαρακτήρισε την Def Jam ως «το ιερό δισκοπότηρο της hip-hop».

Ο κύριος στόχος του, τόνισε, θα είναι «να βοηθήσει τους καλλιτέχνες και να τους δώσει αγάπη, σοφία, καθοδήγηση και κατανόηση, να τους διδάξει μερικά κόλπα που έμαθε στο παιχνίδι και να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους για να γίνουν σούπερ σταρ».

Ο Snoop Dogg κυριαρχεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ως μια απαράμιλλη δύναμη που έχει ανεβάσει τον πήχη.

Έχει κυκλοφορήσει 19 studio albums, έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 40 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, έχει φτάσει αμέτρητες φορές στο Νο. 1 των charts του Billboard και έχει λάβει 20 υποψηφιότητες για Grammy.

Εκτός από το εκτεταμένο έργο του στη μουσική, ο Snoop Dogg έχει αφήσει το στίγμα του στον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό χώρο.

Αυτή τη στιγμή διαθέτει πολυάριθμες συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλα στούντιο και δίκτυα, όπως το Netflix, το VH1 και άλλα. Οι διακρίσεις του περιλαμβάνουν μια υποψηφιότητα για βραβείο Emmy για τη συμμετοχή του ως εκτελεστικός παραγωγός και συμπαρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής «Martha & Snoop’s Potluck Dinner» του VH1, ενώ έχει διατελέσει επίσης εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής «Mary + Jane» του MTV, εκτελεστικός παραγωγός και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Joker’s Wild» του TNT και εκτελεστικός παραγωγός της επιτυχημένης εκπομπής «Coach Snoop» του Netflix.



[ad_2]

Source link