Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sia: Ακούστε το single «Courage To Change» από την ταινία της «Music»

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

«Αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα», τραγουδά στο «Courage To Change» η Sia.

Η Sia παρουσιάζει το δεύτερο single από το soundtrack της επερχόμενης ταινίας της με τίτλο «Music», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Kate Hudson, Maddie Ziegler και Leslie Odom Jr.

Το «Courage To Change» έρχεται λίγους μήνες μετά το «Together», το lead single του μιούζικαλ που έχει γράψει και έχει σκηνοθετήσει η βραβευμένη με εννέα Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Η εμψυχωτική μπαλάντα «Courage To Change» αναφέρεται στο φόβο της αλλαγής και υπενθυμίζει ότι κανείς δεν είναι μόνος του στη ζωή.

«Το μόνο πράγμα που παραμένει σταθερό είναι η αλλαγή», σημειώνει η Sia. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να συνεργαστούμε για να αγωνιστούμε για την ανθρωπότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και πολλά άλλα. Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή», τονίζει.

Το «Courage To Change» χρησιμοποιεί αποσπάσματα από το «Courage» της P!nk, ένα τραγούδι από το άλμπουμ «Hurts 2B Human» (2019) της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο οποίο η Sia έχει βάλει τη σφραγίδα της ως δημιουργός.

Την παραγωγή και τη μίξη έχει κάνει ο καταξιωμένος Greg Kurstin, ο οποίος έχει παίξει και όλα τα όργανα.

David Guetta - Sia

Το σενάριο της ταινίας «Music» υπογράφουν η Sia και ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Dallas Clayton και βασίζεται σε μία σύντομη ιστορία που έγραψε η τραγουδίστρια το 2007.

Η ταινία πραγματεύεται δύο από τα αγαπημένα θέματα της Sia, την αναζήτηση της φωνής ενός ανθρώπους και τη σημασία της δημιουργίας μιας οικογένειας.

Η Zu (Kate Hudson), η οποία απεξαρτήθηκε πρόσφατα, μαθαίνει ότι πρόκειται να γίνει η μοναδική κηδεμόνας της αδελφής της που ονομάζεται «Music» (Maddie Ziegler), μιας νεαρής κοπέλας στο φάσμα του αυτισμού.

Η ταινία «Music» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 με τη διανομή της Universal Pictures, ενώ το soundtrack θα κυκλοφορήσει από τις Puzzle Monkey και Atlantic Records / Warner Music.

[ad_2]

Source link