Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Shot, από την ομάδα Artogether στο Μ54

Written by on 14 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Θέατρο – Χορός / Νέα

Περιγραφή: shot [noun]: βολή, φωτογραφία, σφηνάκι, προσπάθεια. Μια συμπεριληπτική παράσταση βασισμένη σε χορογραφικό score από την Ομάδα Κινητικού Αυτοσχεδιασμού Artogether.

Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού Artogether ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003. Συνίσταται από ενήλικες με μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία στον χορό, με ή χωρίς αναπηρία. Στόχος της ομάδας είναι η διερεύνηση των εργαλείων του αυτοσχεδιασμού και της στιγμιαίας σύνθεσης (instant composition), εκκινώντας από τη διαφορετικότητα των σωμάτων και την ανάπτυξη της ομαδικότητας μέσα από τη σύνδεση των ατομικοτήτων. Στο πλούσιο ενεργητικό της ομάδας περιλαμβάνονται πλήθος παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ, ανοιχτά μαθήματα, ερευνητικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, αυτοσχεδιαστικά δρώμενα, σε σχολεία, πλατείες και χώρους τέχνης.

Συντελεστές

Χορογραφία: Κατερίνα Γεβετζή
Μουσική: Jeph Vanger, Philip Glass
Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Κώστας Αδαμόπουλος, Μάριος Αποστολίδης, Πέρσα Κοκκίσα, Γ.Λ., Ιουλίτα Λατάνη, Ελένη Μεϊμαρίδου, Φώτης Μπαναβάς, Φιλαρέτη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπακυριαζής, Αγγελική Πανταζή, Αγγελική Σακελλαρίου, Ισμήνη Slijper

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε χρήστριες και χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.

Η παράσταση υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

[ad_2]

Source link