Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Shenseea και Megan Thee Stallion ανεβάζουν τη θερμοκρασία με το «Lick»

Written by on 24 Ιανουαρίου 2022


Μία εκρηκτική συνεργασία.

Η Τζαμαϊκανή καλλιτέχνιδα Shenseea κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single «Lick» με τη συμμετοχή της Megan Thee Stallion.

Το «Lick» είναι το τραγούδι που ανοίγει το δρόμο για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Shenseea.

Το single, σε παραγωγή του Murda Beatz, περιλαμβάνει ένα δημοφιλές sample από το τραγούδια «Put Your Back In It» των DJ Flex και Denise Belfon, το οποίο έχει εξελιχθεί από τη Shenseea και αποτελεί το ακαταμάχητο hook του κομματιού.

Τη ζαχαρένια φωνή της Shenseea συμπληρώνουν οι απίστευτα ταχύτατες μπάρες της Megan Thee Stallion που μετατρέπουν το τραγούδι σε έναν αδιαμφισβήτητο anthem.

Το «Lick» προβλήθηκε στην πρώτη θέση του playlist «New Music Daily» του Apple Music κατά την κυκλοφορία του, ενώ συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο μουσικό βίντεο.

Η Shenseea είχε μία απίστευτη πορεία μέχρι την κυκλοφορία του νέου single της, χωρίς να  επαναπαύεται στιγμή στις δάφνες της.

Επιλέχθηκε από τον Kanye West για να προσθέσει τη φωνή της σε δύο διαφορετικά τραγούδια στο υποψήφιο πλέον για βραβείο Grammy άλμπουμ του «Donda», στο «Ok Ok Pt 2» και στο «Pure Souls», καθώς και να εμφανιστεί στα πρώτα της φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο «Rolling Loud» στο Μαϊάμι και στη Νέα Υόρκη.

Όλα αυτά ενώ έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο νέο άλμπουμ της, βάζοντας φωτιά στο μικρόφωνο στο «Funk Flex Freestyle» και κυκλοφορώντας τραγούδια όπως τα «Run Run» και «Be Good».

Η Shenseea αναδείχθηκε μέσα από τις τάξεις της dancehall μουσικής σκηνής της Τζαμάικα σε έναν από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες του είδους της.

Το «Lick» είναι το πρώτο επίσημο single της Shenseea για το 2022 και θα συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει φέτος από τις Rich Immigrants / Interscope Records / Universal Music.



Source link