Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Shawn Mendes: Το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ «Wonder» και το εκπληκτικό video

Written by on 2 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Με ένα δυναμικό τραγούδι και εκπληκτικό video εγκαινιάζει ο Shawn Mendes το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Shawn Mendes αποκαλύπτει το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ του «Wonder» που θα κυκλοφορήσει από την Island Records / Universal Music στις 4 Δεκεμβρίου.

Το «Wonder» σηματοδοτεί το πρώτο σόλο τραγούδι του Shawn Mendes μετά από 15 μήνες και τη λατρεμένη επιτυχία «Señorita» σε συνεργασία με την Camila Cabello, ένα τραγούδι που κατέκτησε τις κορυφές των charts σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει γίνει πολυπλατινένιο σε πλήθος χωρών.

Το «Señorita» κυριάρχησε για το εντυπωσιακό διάστημα των 21 συνεχόμενων εβδομάδων στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, ενώ αναδείχθηκε στο τρίτο single με τις υψηλότερες πωλήσεις για το 2019 στον πλανήτη, καταγράφοντας 16,1 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ο Shawn Mendes ανοίγει τώρα μια καινούργια σελίδα στην καριέρα του και κάνει το πρώτο βήμα για το πιο προσωπικό και καλοδουλεμένο άλμπουμ του, στο οποίο είναι έτοιμος να μοιραστεί μια νέα συναισθηματική πλευρά του εαυτού του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρώτο δείγμα του «Wonder», το ομότιτλο τραγούδι του.

Η δυναμική μπαλάντα συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video απαράμιλλης αισθητικής σε σκηνοθεσία του Matty Peacock.

«Αναρωτιέμαι αν είμαι αληθινός / Λέω την άποψή μου ή φιλτράρω πώς νιώθω; / Αναρωτιέμαι, δεν θα ήταν ωραίο / Να ζεις μέσα σε έναν κόσμο που δεν είναι άσπρο και μαύρο;», τραγουδά ο Shawn Mendes με την απαλή και μελωδική φωνή του σε ένα από τα πιο στοχαστικά τραγούδια του.

Ο 22χρονος καλλιτέχνης εξηγεί σε δηλώσεις του: «Υπάρχει μια αληθινή αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει αυτό το τραγούδι, μια αίσθηση που με κάνει να το αγαπώ ακόμα περισσότερο».

Το «Wonder» είναι ένα οικοσύστημα στο οποίο δεν είμαστε μόνο σε θέση να συνδεθούμε με αυτό που αισθάνεται ο Shawn Mendes, αλλά επίσης έχουμε το χώρο να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και να κατανοήσουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας.

Ο Shawn Mendes έχει γράψει το ομότιτλο τραγούδι του «Wonder» και έχει κάνει την παραγωγή του μαζί με τους Nate Mercereau, Scott Harris και Kid Harpoon.

Το «Wonder», το τέταρτο studio album του Shawn Mendes, θα είναι διαθέσιμο τόσο ψηφιακά όσο και σε ποικιλία φυσικών εκδόσεων:

Στάνταρ CD, πέντε deluxe packages με CDs και διαφορετικές συλλεκτικές κάρτες για ένα παιχνίδι βασισμένο στο άλμπουμ, στάνταρ βινύλιο, διάφανο, ασημί και μπλε βινύλιο με αφίσα, κασέτα και σε περιορισμένη έκδοση με CD, κάρτες και βιβλίο 160 σελίδων που περιλαμβάνει καταχωρήσεις από το ημερολόγιο του Mendes και αποκλειστικές φωτογραφίες, παρασκηνιακά στιγμιότυπα κ.ά.

[ad_2]

Source link