Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Shawn Mendes και Justin Bieber συνεργάζονται στο single «Monster» (video)

Written by on 20 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Ο Shawn Mendes και ο Justin Bieber αντιμετωπίζουν το «τέρας» που κρύβεται μέσα στους ανθρώπους.

Ο Shawn Mendes και ο Justin Bieber κάνουν πραγματικότητα ένα από τα πιο μεγάλα όνειρα των θαυμαστών τους και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον τίτλο «Monster».

Η συνεργασία των pop stars μοιάζει σαν μια φυσική εξέλιξη, καθώς οι διαδρομές τους μπορεί να ήταν μέχρι σήμερα παράλληλες, όμως έχουν πολλά κοινά στοιχεία και βιώματα.

Προερχόμενοι και οι δύο από το Οντάριο του Καναδά, γνώρισαν την επιτυχία σε εφηβική ηλικία και βρέθηκαν από νωρίς στα φώτα δημοσιότητας για να αποκτήσουν δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και να αναδειχθούν σε δύο από τους μεγαλύτερες άνδρες pop stars της εποχής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Mendes σε συνέντευξή του στο Apple Music, το «Monster» είναι «ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια» που έχει γράψει.

Το «Monster» περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο «η κοινωνία μπορεί να ανεβάσει τους διάσημους σε ένα βάθρο και όταν τους βλέπει να πέφτει, αυτό φαίνεται να είναι ψυχαγωγικό». «Όσο περισσότερο το ακούω και μπαίνω πιο βαθιά μέσα του, δεν αφορά μόνο τους διάσημους. Αυτή είναι η ανθρώπινη εμπειρία», πρόσθεσε ο 22χρονος τραγουδιστής.

Στο συναισθηματικό music video για το «Monster», με τη σκηνοθεσία του Colin Tilley, ο Shawn Mendes περπατά σε ένα έρημο πάρκο στη μέση της νύχτας και ανεβαίνει σε μία πλατφόρμα, στην οποία συναντά τον Justin Bieber και τραγουδά μαζί του για το βάθρο της επιτυχίας και τις παγίδες του.

Το «Monster» θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Wonder» του Shawn Mendes, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Island Records / Universal Music στις 4 Δεκεμβρίου.

[ad_2]

Source link