Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Sean Paul και Tove Lo τραγουδούν για την αληθινή πλευρά της αγάπης στο «Calling On Me»

Written by on 9 Φεβρουαρίου 2020


Ένα τραγούδι για την αληθινή πλευρά της αγάπης.

Ο Sean Paul επιστρέφει δισκογραφικά με ένα εκρηκτικό τραγούδι που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές της επιτυχίας.

Μετά τις συνεργασίες του με ορισμένους από τους μεγαλύτερους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Sia, Dua Lipa, Beyonce, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Migos, David Guetta, J Balvin και DJ Snake, ο Sean Paul ενώνει τις δυνάμεις του με την Tove Lo στο ακαταμάχητο τραγούδι «Calling On Me».

«Το “Coming On Me” αντανακλά την αληθινή πλευρά της αγάπης», λέει ο Sean Paul.

«Αν αγαπάς κάποιον, αυτή η ενέργεια δεν αλλάζει ποτέ. Μπορούν να απευθυνθούν σε εσένα όλη την ώρα. Είμαι υπερήφανος που έχω μαζί μου στο τραγούδι μία καταπληκτική ερμηνεύτρια όπως η Tove Lo», συνεχίζει.

O Sean Paul παραμένει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στη μουσική, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει σχεδόν δύο δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Ο Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης της dancehall που δεν εφησυχάζει, υποδέχεται τη νέα δεκαετία με μία αδιαμφισβήτητη επιτυχία σε συνεργασία με μία από τις πιο αναγνωρισμένες pop τραγουδίστριες.

«Η αληθινή αγάπη ποτέ δεν χάνεται, η αληθινή αγάπη τα κατακτά όλα… Θέλω να απαλύνω τον πόνο σου και όλη η απογοήτευσή σου να φύγει… Θα είμαι εκεί για να σου δώσω ό,τι θέλεις, θα υποστηρίξω τους αγώνες σου ανιδιοτελώς… Όπως θα έκανες κι εσύ για εμένα χωρίς παρακαλώ, αιμορραγούμε το ίδιο αίμα…», τραγουδούν μαζί ο Sean Paul και η Tove Lo.

Το «Calling On Me» κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music.



Source link