Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sean Paul και Sia συνεργάζονται στο εκρηκτικό single «Dynamite»

Written by on 24 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Ο Sean Paul και η Sia ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά την παγκόσμια επιτυχία «Cheap Thrills».

Ο Sean Paul συναντά ξανά τη Sia και κυκλοφορούν μαζί το club anthem «Dynamite», ένα αδιαμφισβήτητο pop banger για τους τελευταίους μήνες της χρονιάς.

Σε παραγωγή των Banx & Ranx και του Greg Kurstin (Adele, Pink, The Foo Fighters), το αισιόδοξο single βασίζεται σε dancehall ρυθμούς, τη χαρακτηριστική τρεμάμενη ερμηνεία της Sia που τραγουδάει «βάλε μου φωτιά και ελευθέρωσέ με» και την αμίμητη φωνή του Sean Paul.

Το «Dynamite» είναι η επόμενη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετά την επιτυχία «Cheap Thrills», σε παραγωγή επίσης του Greg Kurstin, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube από την κυκλοφορία της το 2016 μέχρι σήμερα.

Ο Sean Paul λέει: «Το “Dynamite” ξεκίνησε ως ένα τραγούδι με όμορφη ατμόσφαιρα. Μετά την ηχογράφηση του “Cheap Thrills” η Sia και εγώ ξέραμε ότι θα ηχογραφήσουμε άλλο ένα single και το “Dynamite” είναι η δεύτερη δόση».

Και προσθέτει: «Οι Banx και Ranx, ο Greg Kurstin, εγώ και η Sia, δουλέψαμε πάνω σε αυτό το single και ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει όπως το πρώτο μας single. Το “Dynamite” είναι ακόμα ένα τραγούδι που με κάνει να νιώθω όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τη Sia και όλη την ομάδα της, την ομάδα μου Duttyrock, την ομάδα του management μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα μου που με μύησε στη μουσική της Sia».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Sean Paul έχει δημιουργήσει το δικό του χώρο στη μουσική, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προάγει την dancehall, καθώς είναι ένας καλλιτέχνης με μοναδικό ήχο, εμφάνιση και πάθος.

Η ικανότητά του να αναδεικνύει τη δύναμη και την ενότητα στη μουσική μέσα από διάφορες συνεργασίες, σε πολλά είδη, έχει απογειώσει την καριέρα του και όλα αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει τα charts, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει αποκτήσει ένα τεράστιο fanbase.

Νωρίτερα φέτος, ο Sean Paul κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Live N Livin», μια συλλογική γιορτή της τζαμαϊκανής κληρονομιάς του και των dancehall ριζών του, στο οποίο μοιράζεται το μικρόφωνο με τον Buju Banton και τον Mavado.

Το dancehall μπορεί να έχει χαρακτηριστεί στερεοτυπικά ως ένας ανταγωνιστικός χώρος, αλλά το «Live N Livin» έχει σκοπό να τονίσει τι είναι εφικτό όταν ο στόχος είναι η ενότητα.

«Δεν χρειάζεται να διχάζουμε τους θαυμαστές μας για να κερδίσουμε ραδιοφωνικές μεταδόσεις ή streams. Αγαπάω πολύ αυτό το άλμπουμ, επειδή δείχνει την προσπάθεια της συνεργασίας έναντι της αντιπαράθεσης», ανέφερε ο Sean Paul.



[ad_2]

Source link