Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sam Smith και Cat Burns ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Go» – Hit Channel

Written by on 7 Ιουνίου 2022

[ad_1]

«Η Cat Burns είναι ένα δώρο για όλους μας», δηλώνει ο Sam Smith.

Η ανερχόμενη Βρετανίδα σταρ Cat Burns συναντά τον πολυβραβευμένο Sam Smith σε ένα ιδιαίτερο και απογυμνωμένο ντουέτο του viral single της «Go».

Το ντουέτο αναδεικνύει τις απίστευτες ερμηνευτικές ικανότητες των δύο καλλιτεχνών, ενώ το χαρακτηριστικό ύφος της ερμηνείας του Sam Smith προσφέρει μια νέα διάσταση στο χρυσό single της καλλιτέχνιδας από το Νότιο Λονδίνο.

Ο Sam Smith και η Cat Burns έδωσαν πρόσφατα μια πρόγευση αυτής της νέας εκδοχής του «Go» στους θαυμαστές και τους θεατές με μια ξεχωριστή εμφάνιση στο «Speakers’ Corner» στο Hyde Park.

«Ανακάλυψα τη μουσική της Cat νωρίτερα φέτος και αμέσως συγκινήθηκα και αναζωογονήθηκα από την ειλικρίνεια, την απίστευτη τεχνική και την ερμηνεία της ως τραγουδίστρια. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι ένα πολύ μικρό μέρος αυτού του ιδιαίτερου τραγουδιού και αυτής της στιγμής. Η Cat είναι ένα δώρο για όλους μας», δηλώνει ο Sam Smith.

Η Cat Burns προσθέτει: «Τι τιμή και ευχαρίστηση ήταν να δουλέψω με τον Sam! Ήταν πολύ αξιαγάπητος και πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο ιδιαιτερότητας στο τραγούδι, το οποίο ακούγεται ξεκάθαρα!».

Το «Go» είναι το πρώτο single στην καριέρα της Cat Burns που εμφανίστηκε στα επίσημα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει αποκτήσει μόνιμη θέση στο Top 5 του επίσημου singles chart της χώρας για συνολικά 11 εβδομάδες.

Το τραγούδι αποτελεί το lead single από το πρόσφατο EP «Emotionally Unavailable» της Cat Burns, το οποίο εξερευνά στα έξι τραγούδια τους τα πολύπλοκα συναισθήματα που δημιουργούνται όταν περνάς μέσα από την παλίρροια της ψυχικής υγείας, τις φιλίες, τη δέσμευση και τo ζήτημα της εγκατάλειψης – θέματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εκείνη.

Η Cat Burns είναι μια 21χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από το Streatham της Αγγλίας.

Από μουσικός του δρόμου στο Southbank κατάφερε να κατακτήσει το TikTok κατά τη διάρκεια του lockdown, τραγουδώντας τις αγαπημένες της διασκευές και πρωτότυπα τραγούδια. Συγκέντρωσε γρήγορα περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους μέσα σε μόλις τρεις μήνες και τώρα μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους στην πλατφόρμα.

Η Cat Burns αντλεί έμπνευση από την gospel, την pop και την indie-led μουσική και από την αγάπη της για την κιθάρα, ενώ με υπερηφάνεια αναφέρει ότι οι καλλιτέχνες που την έχουν επηρεάσει περισσότερο είναι οι Ed Sheeran, India Arie και Tori Kelly.



[ad_2]

Source link