Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sam Feldt και Rita Ora ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Follow Me»

Written by on 11 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Το μουσικό βίντεο για τη συνεργασία του Sam Feldt και της Rita Ora θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Σε μια πραγματική υπόθεση αστέρων, η pop star Rita Ora ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ολλανδό θρύλο της μουσικής Sam Feldt στο νέο single «Follow Me».

Ο Sam Feldt και η Rita Ora ο συνυπογράφουν το «Follow Me» μαζί με την Ella Henderson και το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από την Palm Tree Records του Kygo.

Στο «Follow Me», μια εκπληκτική συνεργασία μεταξύ δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, η χρυσή φωνή της Rita Ora προσελκύει τους ακροατές στην καρδιά της χαρακτηριστικής και δυναμικής παραγωγής του Sam Feldt.

Τα κρουστά, το πιάνο και οι ορχηστρικές συγχορδίες παρέχουν ένα όμορφο σκηνικό για να χαρίσει η φωνή της Rihta Ora πραγματική ζεστασιά και βάθος στο single.

Ο Sam Feldt μίλησε για το «Follow Me» ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του επίσημου μουσικό βίντεο του τραγουδιού, που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες από τον σκηνοθέτη του Kygo, τον Johannes Lovund και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

«Για μένα, το “Follow Me” αφορά το να είσαι εκεί για έναν ξεχωριστό άνθρωπο και να μένεις μαζί του ακόμα και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Η συνεργασία με τη Rita σε αυτό το βίντεο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι θαυμαστής της φωνής και της δουλειάς της εδώ και πολύ καιρό, οπότε μου αρέσει το γεγονός ότι καταφέραμε επιτέλους να κάνουμε ένα τραγούδι μαζί», δήλωσε.

«Όλη η διαδικασία, από τη δημιουργία του τραγουδιού μέχρι τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο στην έρημο της Καλιφόρνια, ήταν τόσο διασκεδαστική και ελπίζω αυτό να αντανακλάται στο κομμάτι για τον ακροατή!», πρόσθεσε.

Η Rita Ora σχολίασε: «Η dance μουσική είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, οπότε το γεγονός ότι μπόρεσα να συνεργαστώ με τον Sam στο “Follow Me” ήταν φανταστικό. Είναι ένας μεγάλος θρύλος και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του σε αυτό το τραγούδι».

«Αυτό το τραγούδι χρησιμεύει ως υπενθύμιση να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με ανθρώπους που μας στηρίζουν και μένουν στο πλευρό μας, ειδικά σε στιγμές που νιώθουμε ότι τα πράγματα καταρρέουν. Ανυπομονώ να το ακούσουν οι θαυμαστές μας και να δουν το πανέμορφο βίντεο που γυρίσαμε!», εξήγησε.

[ad_2]

Source link