Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

R3HAB, Luis Fonsi και Sean Paul συνεργάζονται στο φλογερό τραγούδι «Pues»

Written by on 27 Απριλίου 2021


Ο R3HAB επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα χορεύετε τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες

Χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί με τον ήχο του, ο DJ και ο παραγωγός Fadil El Ghoul, γνωστός ως R3HAB, συμπράττει με δύο επιτυχημένους σούπερ σταρ για μια ολοκαίνουργια συνεργασία.

Ο R3HAB ενώνει τις δυνάμεις του με τον Πορτορικανό Luis Fonsi και τον Τζαμαϊκανό Sean Paul σε ένα τέλειο reggaeton – dance τραγούδι με τίτλο «Pues», που κυκλοφορεί από τις CYB3RPVNK και Universal Music.

Αν αναζητάτε ένα anthem με μελωδικούς και γοητευτικούς ήχους για τις καλοκαιρινές νύχτες, το «Pues» είναι το κομμάτι για εσάς. Με άφθονες latin επιρροές, οι R3HAB, Luis Fonsi και Sean Paul διασφαλίζουν ότι το «Pues» είναι το τραγούδι που θα σας κάνει να χορεύετε όλη τη νύχτα σε κάθε νότα και ότι θα προστεθεί στις λίστες αναπαραγωγής σας για το καλοκαίρι που φτάνει γρήγορα.

Ο R3HAB δήλωσε: «Είναι πάντα χαρά να συνεργάζομαι με θρύλους της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Luis Fonsi και ο Sean Paul. Είναι και οι δύο ειδικοί στην τέχνη τους, και μαζί καταλήξαμε σε ένα reggaeton – dance τραγούδι, ιδανικό για ζεστές καλοκαιρινές νύχτες».

«Πέρασα υπέροχα κάνοντας μουσική με καλλιτέχνες από όλο τον latin κόσμο, όπως οι TINI, Reik, Rauw Alejandro, Hungria και MC Jacare. Εμπνέομαι από την ποικιλία των μουσικών πολιτισμών μέσα στη latin μουσική και έχω πολλά να εξερευνήσω. Το «Pues» διαφέρει από όλα όσα έχω κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και χαίρομαι που το έδωσα στους θαυμαστές μας τώρα. Ελπίζω να το λατρέψετε όσο και εγώ», πρόσθεσε.

«Αυτό το τραγούδι είναι καταπληκτικό και ο Luis Fonsi είναι ένας καλλιτέχνης για τον οποίο έχω πολύ σεβασμό! Ο R3HAB το ανατίναξε σαν πυροτέχνημα!», σχολίασε ο Sean Paul.

Ο συνδυασμός latin – pop, reggae και dance αποχρώσεων δίνει στο «Pues» τα πλούσια και πληθωρικά χρώματα που συνοψίζουν τη φωτεινή και ζεστή αίσθηση του καλοκαιριού.

Οι R3HAB, Sean Paul και Luis Fonsi εγγυώνται ότι το «Pues» έχει τη συναρπαστική μελωδία που θα υπνωτίσει τα αυτιά σας και θα ταρακουνήσει το σώμα σας.



Source link