Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Pop Diva των ‘80s στο video clip για το νέο τραγούδι «Της Καρδιάς Το Κλειδί»

Written by on 1 Οκτωβρίου 2021


Η Κατερίνα Στικούδη κάνει στροφή στα ‘80s.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, με τίτλο «Grande», η Κατερίνα Στικούδη κάνει στροφή στα ‘80s, μέσα από το ολοκαίνουργιο disco single της «Της Καρδιάς Το Κλειδί».

Η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα δεν επαναπαύεται λεπτό.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 πέντε άκρως επιτυχημένα music videos, με κάθε ένα από τα οποία να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική, αλλά πάντα εντυπωσιακή, εικόνα της.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Της Καρδιάς Το Κλειδί», σε σκηνοθεσία του Danny Ntarlas.

Η Κατερίνα Στικούδη υποδύεται μια pop diva της δεκαετίας του 1980, άρτια εναρμονισμένη στη μόδα και την αισθητική εκείνης της εποχής.

Φανταχτερά και νέον χρώματα, εντυπωσιακά vintage ντυσίματα, κολλάν, μίνι φούστες, extreme hairstyles σε ένα video clip που θυμίζει στους παλιούς και μαθαίνει στους νεότερους πώς ντύνονταν και διασκέδαζαν τα κορίτσια εκείνης της δεκαετίας.

Σημειώνεται ότι τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν ο Βαγγέλης «Dj Rico» Σερίφης και η Μαρία Μακρή.

Το single «Της Καρδιάς Το Κλειδί» θα συμπεριλαμβάνεται στο πέμπτο προσωπικό άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη, με τίτλο «Grande», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company στις 15 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.



Source link