Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Play it again, Sam (Ωραίος & Sexy)», του Γούντι Άλεν από την Εταιρεία Θεάτρου Monks στο Θέατρο Σοφούλη

Written by on 5 Δεκεμβρίου 2023

[ad_1]

Θέατρο – Χορός / Νέα

Ο «Ωραίος & Sexy» ανακτά τον πρωτότυπο τίτλο του και επιστρέφει, so… «PLAY IT AGAIN, SAM»! Μια παράσταση γεμάτη ρυθμό, έρωτα και σουρεάλ καταστάσεις!

Τι θα δείτε;

«Δε με γουστάρεις πια, ε; Θα το κάνω το διαμέρισμα νάιτ κλαμπ!»

Νέα Υόρκη, 1972.

Ο πρωταγωνιστής μας, ο Άλλαν, χώρισε. Όπως εσύ, πριν δύο μήνες.

Θα καταφέρει να αντιμετωπίσει ώριμα και με ηρεμία την κατάσταση; Ή θα καταφύγει σε καταχρήσεις, δεκανίκια, κλάψες σε φίλους, αξιολύπητες απόπειρες φλερτ και… ουπς, spoilers.

Από το μικροαστικό του διαμέρισμα, μέχρι τις ντίσκο των 70’s, τα μουσεία σύγχρονης τέχνης και την… Ανταρκτική, ο Άλαν Φέλιξ έχει ένα μόνο στόχο: Να σαγηνεύσει όποιο θηλυκό βρεθεί στο δρόμο του, προκειμένου να γιατρέψει τις πληγές του χωρισμού του από την πρώην γυναίκα του. Ωστόσο, με σύμμαχο τις ξεπερασμένες συμβουλές του φανταστικού του φίλου, Χάμφρευ Μπόγκαρτ, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα! Όσα σκεφτήκατε ήδη και άλλα πολλά, θα τα βλέπετε επί σκηνής από 5 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη & Πέμπτη, στο θέατρο Σοφούλη.

Η Εταιρεία Θεάτρου MONKS, ένα από τα πιο δραστήρια καλλιτεχνικά σύνολα της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει με την παράσταση που έκανε ντεμπούτο 4 χρόνια πριν, και θα μας παρασύρει σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη των 70’s, με ρομαντική διάθεση αλλά και πολλές τραγελαφικές ανατροπές!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σκηνοθεσία/Φωτισμοί: Γιώργος Μιχαλάκος
  • Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Εύα Σουγιουλτζή
  • Φωτογραφίες: Χρήστος Κυριαζίδης
  • Γραφιστικός σχεδιασμός: Χάρης Θώμος
  • Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Τότσκα
  • Παίζουν οι ηθοποιοί: Ανθούλα Αηδώνη, Γιάννης Μαυρόπουλος, Ιωάννης Καμπούρης, Βικτώρια Παπαδοπούλου Σισκοπούλου, Κωνσταντίνος Τσώνης
  • Απρόσμενος επισκέπτης: Δημήτρης Ναζίρης

Διάρκεια: 85 λεπτά

[ad_2]

Source link