Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

OGE, VLOSPA και Ahmad Amin σε μία «International» συνεργασία – Hit Channel

Written by on 12 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Το «International»  συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές γλώσσες.

Ο OGE, ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ και μουσικούς παραγωγούς της Ελλάδας, κυκλοφορεί το νέο διεθνές single του σε συνεργασία με τον Ελληνογάλλο VLOSPA και τον Γερμανό Ahmad Amin.

Το «International» είναι το πρώτο single του επερχόμενου ολοκληρωμένου διεθνούς άλμπουμ του OGE, το οποίο θα περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο.

Ο OGE συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο την επιτυχημένη πορεία του μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Status» από τη Minos EMI, a Universal Music Company το προηγούμενο καλοκαίρι, το οποίο μετράει μέχρι σήμερα σχεδόν 10.000.000 streams στο Spotify και περιλαμβάνει το διπλά πλατινένιο «OLE» με τη συμμετοχή του SNIK και του Strat.

Ακολούθησαν hits όπως το διαμαντένιο «FAVELA» με τον Rack και τον MENJU, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Πάνο Κιάμο στο νέο single του «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» που ήδη βρίσκεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η αρχή για το πολυαναμενόμενο νέο project του OGE γίνεται με το «International».

Πρόκειται για ένα upbeat rap track σε συνεργασία με τον VLOSPA, ο οποίος αφήνει το δικό του στίγμα στο τραγούδι με ρίμες γαλλικά και τον Γερμανό Ahmad Amin, ο οποίος τους τελευταίους μήνες κυριαρχεί στις πρώτες θέσεις των γερμανικών charts, με τα τραγούδια του να ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Για πρώτη φορά μάλιστα σε ένα εγχώριο rap τραγούδι συνδυάζονται τέσσερις διαφορετικές γλώσσες: ελληνικά, γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά.

Το «International» εμφανίστηκε από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του στις δημοφιλέστερες ελληνικές playlists του Spotify, ενώ το συναντάμε και σε αντίστοιχες διεθνείς λίστες σε χώρες όπως οι Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link