Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ofenbach και Ella Henderson συνεργάζονται στο νέο single «Hurricane»

Written by on 20 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Με την ορμή ενός «τυφώνα» έρχεται η συνεργασία των Ofenbach και της Ella Henderson.

Το δίδυμο παραγωγών Ofenbach από το Παρίσι ενώνει τις δυνάμεις του με την επιτυχημένη τραγουδίστρια Ella Henderson στο νέο single «Hurricane».

Ακριβώς τη στιγμή που σκεφτήκατε ότι το καλοκαίρι τελείωσε για άλλη μια χρονιά, το «Hurricane» έρχεται με την ορμή ενός «τυφώνα» για να αναδειχθεί σε αδιαμφισβήτητη επιτυχία που θα κάνει αισθητή την παρουσία τους στα dancefloors και στα playlists των πάρτι.

Το «Hurricane», το οποίο ερμηνεύει με την αψεγάδιαστη φωνή της η Ella Henderson, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός πραγματικού κλασικού τραγουδιού των Ofenbach, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη dance- pop εμπειρία.

Οι Ofenbach είναι μέρος της παγκόσμιας dance crossover τάσης με έναν ήχο που αντλεί επιπρόσθετες επιρροές από τη rock, την pop και τη folk μουσικής.

Αποτελούμενοι από το καλαίσθητο παριζιάνικο δίδυμο παραγωγών César de Rummel και Dorian Lauduique, που διανύουν ακόμη τη δεκαετία των 20 ετών, οι Ofenbach έχουν καταφέρει μετά από περισσότερα από έξι χρόνια συνεργασίας και μια συνεχή σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών να φτάσουν σε ένα νέο επίπεδο στην καριέρα τους.

Οι Ofenbach λένε για το νέο τραγούδι τους: «Λατρεύουμε πραγματικά τη φωνή της Ella και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους καταφέραμε να συνεργαστούμε μαζί της, αφού είμαστε θαυμαστές της μουσικής της εδώ και τόσο καιρό. Η φωνή της είναι ιδανική για το “Hurricane” και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε μαζί αυτό το τραγούδι σε όλο τον κόσμο».

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι Ofenbach έχουν γίνει το γαλλικό ντουέτο με τα περισσότερα streams στον κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει το εντυπωσιακό νούμερο των 2 δισεκατομμυρίων streams μέχρι σήμερα.

Το «Hurricane» διαδέχεται τις επιτυχίες «Wasted Love», «Heads Shoulders Knees & Toes» των Ofenback και πρόκειται να αποτελέσει μια από τις κορυφαίες pop στιγμές της χρονιάς.

Η Ella Henderson, που δεν αποφεύγει τις συνεργασίες, είναι ενθουσιασμένη που συμπράττει με τους Ofenbach σε αυτή την κυκλοφορία.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι» αυτό το τραγούδι. Δημιουργήσαμε έναν ύμνο δύναμης για το τέλος του καλοκαιριού!! Η συνεργασία με τους Ofenbach ήταν τόσο διασκεδαστική. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και είναι χαρά μου που μπορέσαμε να συνεργαστούμε σε αυτό τραγούδι!», σχολιάζει.

Οι Ofenbach θα μεταφέρουν το απίστευτο live show τους στο stage την άνοιξη του 2022, περιοδεύοντας σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

[ad_2]

Source link