Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

O Ozzy Osbourne μόλις κυκλοφόρησε το νέο του album “Ordinary Man”!

Written by on 21 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

O Rock and Roll Hall of Fame και βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής – τραγουδοποιός, Ozzy Osbourne, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του solo album μετά από 10 χρόνια, το πολυ-αναμενόμενο “ORDINARY MAN”

Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας, ο Ozzy έγραψε ιστορία οργανώνοντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο tattoo event και προακρόαση δίσκου που έχει συμβεί ποτέ με 50 πόλεις να παίρνουν μέρος. Οι fans είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον δίσκο πρώτοι και να κάνουν tattoo εμπνευσμένα από τον Ozzy.

To “Ordinary Man” προ ανήγγειλαν τρία singles. To “Under The Graveyard” που έχει συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια streams και 5.3 εκατομμύρια views στο Youtube, το ομότιτλο track με την συμμετοχή του Elton John, που έχει ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια streams και το “Straight To Hell” με την συμμετοχή του Slash, που βρίσκεται ήδη στα 6.9 εκατομμύρια streams και στα 4.2 εκατομμύρια YouTube views.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του album, ο Ozzy ξανασυναντήθηκε μουσικά με τον Post Malone και παρουσίασαν το εκρηκτικό “It’s A Raid”. Από το blues metal “Eat Me”, το σκοτεινό “Scary Little GreenMen” μέχρι και το ποιητικό “Holy For Tonight”, το “Ordinary Man” εκπροσωπεί κάθε πλευρά ενός από των πιο ισχυρών, ανατρεπτικών και σεβαστών ειδώλων της εποχής. 

Το “Ordinary Man” είναι το πρώτο σόλο album του Osbourne μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και συμμετέχουν ο παραγωγός Andrew Watt στις κιθάρες, o Duff McKagan (Guns N’ Roses) στο μπάσο και ο Chad Smith (Red Hot chili Peppers) στα drums. Για τον δίσκο ο Ozzy συνεργάστηκε επίσης με A-list guests όπως ο Elton John, o Slash, o Post Malone και ο Tom Morello.

To “Ordinary Man” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του Legend 88.6

Βρείτε το εδώ.

[ad_2]

Source link