Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Nicki Minaj, Maluma και Myriam Fares παίζουν «Tukoh Taka» στο Παγκόσμιο Κύπελλο – Hit Channel

Written by on 18 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Η πιο αχτύπητη ομάδα στο Μουντιάλ είναι η Nicki Minaj, ο Maluma και η Myriam Fares.

Η Nicki Minaj, ο Maluma και η Myriam Fares παίζουν μπάλα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τρεις σταρ από όλο τον κόσμο ενώνουν τις διαφορετικές κουλτούρες τους και κυκλοφορούν μαζί ένα νέο single με τίτλο «Tukoh Taka».

Το «Tukoh Taka» είναι το επίσημο τραγούδι του FIFA Fan Festival και ένα από τα singles του επίσημου soundtrack του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Οι θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών άρχισαν να κάνουν ανυπομονησία εικασίες και να περιμένουν τη συνεργασία από την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τα πρώτα αποσπάσματα του τραγουδιού.

Το «Tukoh Taka» είναι το πρώτο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA που περιλαμβάνει στίχους στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα αραβικά.

Σε αυτήν την εκρηκτική συνεργασία η Nicki Minaj, ο Maluma και η Myriam Fares γιορτάζουν μαζί τη δύναμη του ποδοσφαίρου να ενώνει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Maluma δηλώνει σχετικά: «Πάντα ονειρευόμουν μια τέτοια ευκαιρία! Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και εκπροσωπώ τη latin μουσική σε αυτό το πραγματικά παγκόσμιο τραγούδι, με καταπληκτικούς καλλιτέχνες που τραγουδούν στα αγγλικά και στα αραβικά», λέει ο Maluma για τη συνεργασία».

Η Λιβανέζα σταρ Myriam Fares, η οποία συνυπέγραψε τη μουσική, τις ενορχηστρώσεις και τη χορογραφία, προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να συνεργαστώ με τους αγαπημένους μου διεθνείς καλλιτέχνες, τη Nicki Minaj και τον Maluma. Ελπίζω ότι το «Tukoh Taka» θα μεταφέρει την ανατολική και την αραβική μουσική σε όλο τον κόσμο».

Η Nicki Minaj, η Maluma και η Myriam Fares θα παρουσιάσουν το «Tukoh Taka» για πρώτη φορά μαζί στην έναρξη του Φεστιβάλ Φιλάθλων της FIFA στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.

[ad_2]

Source link