Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Natti Natasha και Becky G συνεργάζονται στο νέο single «Ram Pam Pam»

Written by on 24 Απριλίου 2021

[ad_1]

Οι δύο σταρ της latin μουσικής ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Η Natti Natasha και η Becky G, δύο γυναίκες που άλλαξαν τη latin μουσική, συνυπάρχουν στο νέο single «Ram Pam Pam» και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι έχουν βρει τη «μαγική φόρμουλα».

Αυτόν τον μήνα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία του «Sin Pijama», του παγκόσμιου ύμνου για την ενδυνάμωση των γυναικών στον οποίο συνεργάστηκαν η Natti Natasha και η Becky G για να αλλάξουν τη latin μουσική για πάντα.

Το 2018 η Natti Natasha και η Becky G κατέκτησαν τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και τα charts και ενέπνευσαν τις γυναίκες καλλιτέχνιδες σε όλο τον κόσμο να πολεμήσουν για τα όνειρά τους.

Το «Sin Pijama» διαθέτει πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, έχει ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχει γίνει 38 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι δύο σταρ της latin μουσικής ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό με το «Ram Pam Pam», ένα τραγούδι που θα τις βοηθήσει να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν με την πρώτη συνεργασία τους.

Σε αυτό το νέο καλοκαιρινό anthem η Natti Natasha και η Becky G εκφράζουν με πυγμή τις απόψεις τους και μεταφέρουν μηνύματα αγάπης για τον εαυτό μας, ασφάλειας και ανεξαρτησίας.

«Πριν από τρία χρόνια, η Becky G κι εγώ κυκλοφορήσαμε ένα τραγούδι που έγινε ύμνος για όλες τις γυναίκες. Σήμερα, είμαι τόσο υπερήφανη που συνεργάζομαι για άλλη μια φορά με τον Becky, κάποια που εκτιμώ και θαυμάζω. Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσουμε να γκρεμίζουμε τα εμπόδια για τις γυναίκες στη μουσική βιομηχανία με ένα ακόμα εντυπωσιακό τραγούδι που είναι τέλειο για να το απολαύσετε μεταξύ φίλων», δήλωσε η Natti Natasha.

«Οι γυναίκες πρέπει να ενώνονται και να μην ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Στην ενότητα υπάρχει δύναμη και το αποδείξαμε αυτό», τόνισε η Becky G για τη σημασία των συνεργασιών μεταξύ των γυναικών στη μουσική βιομηχανία.

Το «Ram Pam Pam» έχει γράψει μία ομάδα – όνειρο που περιλαμβάνει τους Natti Natasha, Becky G, Daddy Yankee και Justin Quiles, μεταξύ άλλων, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έχουν φροντίσει ο Yann C, LUNY και Raphy Pina.

Το music video για το «Ram Pam Pam» σκηνοθέτησε ο Daniel Durán της 2 Wolves Films («Sin Pijama») και γυρίστηκε στο Μαϊάμι.

Πρόκειται για τη συνέχεια του video της πρόσφατης επιτυχίας «Las Nenas» της Natti Natasha, το οποίο ολοκληρώνεται με την δομινικανή τραγουδίστρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο μαζί με την Becky G.

Το video του «Ram Pam Pam» λαμβάνει χώρα στα αποδυτήρια ενός γηπέδου μπάσκετ, όπου η Natti Natasha και η Becky G εμφανίζονται ως το δίδυμο της νίκης, ντυμένες για την περίσταση με πολύχρωμες μπασκετικές – αλλά αισθησιακές – εμφανίσεις.

Οι δύο τραγουδίστριες αποτίνουν επίσης ένα φόρο τιμής στο video του «Sin Pijama», καθώς προσκάλεσαν για μια σύντομη εμφάνιση τον τραγουδιστή Prince Royce, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο clip για την προηγούμενη συνεργασία τους.

Το «Ram Pam Pam» κυκλοφορεί από τις Pina Records και Sony Music Latin.

[ad_2]

Source link