Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Miley Cyrus και Dua Lipa αποκαλύπτουν το single «Prisoner» – Δείτε το video clip

Written by on 20 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Η Miley Cyrus και η Dua Lipa κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους.

Η Miley Cyrus και η Dua Lipa πρωταγωνιστούν στην πιο δυναμική συνεργασία της χρονιάς και μοιράζονται μαζί ένα εκρηκτικό τραγούδι με τον τίτλο «Prisoner».

Η δισκογραφική σύμπραξή τους αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μουσικά γεγονότα του 2020.

Το «Prisoner» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ «Plastic Hearts» της Miley Cyrus που θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 27 Νοεμβρίου και αποτελεί ακόμα ένα δείγμα από τη νέα καλλιτεχνική κατεύθυνση της τραγουδίστριας.

Το single περιγράφει μια συναισθηματικά καταχρηστική σχέση και χρησιμοποιεί με εμπνευσμένο τρόπο και rock διάθεση samples από το αγαπημένο τραγούδι «Physical» της Olivia Newton-John που κυκλοφόρησε το 1981.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Physical» ήταν η έμπνευση και για το ομότιτλο τραγούδι της Dua Lipa που συμπεριλήφθηκε στο νέο άλμπουμ της «Future Nostalgia».

Το ρετρό music video για το «Prisoner» είναι εμφανώς επηρεασμένο από τα ’80s και την underground υποκουλτούρα της εποχής.

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η multi-media artist Alana O’ Herlihy σε συνεργασία με την ίδια τη Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus και η Dua Lipa βρίσκονται σε ένα λεωφορείο ειδικά διαμορφωμένο για περιοδείες που γυρίζει τη Νέα Υόρκη. Οι δύο τραγουδίστριες χορεύουν, τραγουδούν και έρχονται αρκετά κοντά η μία στην άλλη, χωρίς φραγμούς και αναστολές.

Το πάρτι συνεχίζεται σε ένα dive bar, όπου οι pop stars ροκάρουν δυνατά τραγουδώντας το «Prisoner».

Την παραγωγή του «Prisoner» έχουν φροντίσει οι The Monsters & Strangerz και ο ​watt.

[ad_2]

Source link