Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Mike WiLL Made-It, Nicki Minaj και NBA YoungBoy συνεργάζονται στο «What That Speed Bout?!».

Written by on 7 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Η Nicki Minaj και ο NBA YoungBoy συμμετέχουν στο νέο single του Mike WiLL Made-It.

Ο επιτυχημένος παραγωγός Mike WiLL Made-It ενώνει τις δυνάμεις τους με τη «βασίλισσα» της hip-hop Nicki Minaj και τον ανερχόμενο ράπερ YoungBoy Never Broke Again στο νέο single «What That Speed Bout?!».

O Mike WiLL Made-It, ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Ear Drummer Records, διαθέτει στο ενεργητικό του ένα εκτεταμένο κατάλογο με αξιοζήλευτες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της μουσικής, όπως οι Beyoncé, Mariah Carey, Eminem, Rihanna, The Weeknd, Kendrick Lamar, Miley Cyrus, Future, 2 Chainz, Gucci Mane και πολλούς άλλους.

Μακρύ είναι και το ιστορικό του Mike WiLL Made-It με τη Nicki Minaj, καθώς ο 31χρονος παραγωγός, DJ, ράπερ, τραγουδιστής και δημιουργός έχει βάλει τη σφραγίδα του σε τραγούδια της 37χρονης ράπερ όπως τα «Rake It Up», «Black Barbies», «Runnin» και «Good Form».

Το «What That Speed Bout?!» είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ του Mike WiLL Made-It, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 και θα έχει τον γενικό τίτλο «Michael».

Το «What That Speed Bout?!» συνοδεύεται από ένα φουτουριστικό music video που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία των Edgar Esteves και Austin McCraken όταν ακόμα η Nicki Minaj ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Nicki Minaj αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι είναι μία από τις σκληρά εργαζόμενες ράπερ, ακόμα κι όταν χρειάζεται να απομακρυνθεί από το προσκήνιο για να επικεντρωθεί στην προσωπική ζωή της.

Από την άλλη πλευρά, ο 21χρονος YoungBoy Never Broke Again (γνωστός και ως NBA YoungBoy) προσθέτει στο βιογραφικό του άλλη μία κορυφαία συνεργασία μετά τη συμμετοχή σε τραγούδια όπως το «Need It» των Migos, το «Trillionaire» του Future και άλλα.

[ad_2]

Source link