Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Mente Fuerte: «Την Μαρία την αγαπάω πάρα πολύ» (video)

Written by on 18 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ο γνωστός ράπερ Mente Fuerte πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ. Σαφώς όμως και η συζήτηση δεν έμεινε εκεί και ο Νίκος δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει για τα προσωπικά του.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ρώτησε τον ράπερ αν είναι ελεύθερος και εκείνος απάντησε κατηγορηματικά: «Ναι, είμαι ελεύθερος».

Ωστόσο με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Νίκος Μουτσινάς φόρεσε μια περούκα που μοιάζει με τα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού και η συζήτηση πήγε εκεί.

Ο τραγουδιστής δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει ότι την Μαρία την αγαπάει πάρα πολύ και ότι θεωρεί ότι είναι θεά.

Στο τέλος σχολίασε και το beef που ξέσπασε ανάμεσα σε Light και την Μπέττυ Μαγγίρα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Mente Fuerte στο Καλό Μεσημεράκι “,”description”:”O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Καθημερινά, μας εύχεται «Καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη Χρυσή του Τηλεόραση! Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι Alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.\n\nΚαλό Μεσημεράκι, καθημερινά στις 15:00 στον ΣΚΑΪ”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8xNy8xMy81NV8zOV82MmFjODdkYmU3ODU0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT17M9S”,”uploadDate”:”2022-06-17T14:01:20.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cksgaci91syx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Mente Fuerte: «Την Μαρία την αγαπάω πάρα πολύ» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link