Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Me Because Of You» – Νέο τραγούδι από το teen idol HRVY

Written by on 15 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του teen idol άντλησε έμπνευση από το σχόλιο μίας θαυμάστριάς του.

Ο HRVY προτείνει το νέο single «Me Because Of You».

Μετά από μία απίστευτη χρονιά όπου ο νεαρός τραγουδιστής ταξίδεψε σε περισσότερες από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ο ανερχόμενος τραγουδιστής παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι του για τη φετινή χρονιά.

Το «Me Because Of You» κυκλοφορεί από τη Virgin EMI / Universal Music και φέρει τις υπογραφές των Tom Mann (Lewis Capaldi), Peter Hanna (Nick Jonas), Thomas Eriksen (Ava Max) και του ίδιου του HRVY.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο συνδεδεμένος με τη μουσική μου. Τα τελευταία χρόνια ήταν μία διαρκή μάθηση. Με βοήθησαν να γράψω τραγούδια που προκαλούν περισσότερα συναισθήματα, καθώς ήμουν σε θέση να βιώσω πραγματικά γεγονότα», σχολιάζει ο 21χρονος Βρετανός.

Έμπνευση για τη δημιουργία του τραγουδιού «Me Because Of You» έδωσε ένα σχόλιο στο Instagram του ανερχόμενου pop star.

«Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, προέκυψε από το σχόλιο μίας fan στο Instagram. Είναι απίστευτο που λέω ότι τώρα έχει γίνει τραγούδι», λέει ο HRVY.

«Θυμάμαι που καθόμουν στο αεροπλάνο καθώς επέστρεφαν από την Ασία και σκεφτόμουν ένα τρόπο για να αντιπροσωπεύσει τη νέα μουσική και το νέο εαυτό μου. Ζωγράφισα στο κινητό μου ένα πραγματικά απαίσιο σχέδιο του κόσμου στον οποίο ζω εγώ και η μουσική μου», συνεχίζει.

Ο HRVY έχει αποκτήσει πολυάριθμους θαυμαστές σε πολλά μέρη του πλανήτη και έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως 1 δισεκατομμύριο streams.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής θα ταξιδέψει φέτος από Αμερική μέχρι Αυστραλία για να συναντήσει όλους τους φίλους του, στο πλαίσιο της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας του για την οποία έχουν πουληθεί ήδη 20.000 εισιτήρια.

[ad_2]

Source link