Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Martin Solveig και Roy Woods συνεργάζονται στο single «Juliet & Romeo»

Written by on 15 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το music video για το «Juliet & Romeo» είναι μία εναλλακτική εκδοχή του ομώνυμου έργου του Σαίξπηρ.

Ο πλατινένιος DJ και παραγωγός Martin Solveig και ο ανερχόμενος Roy Woods, ο οποίος ανήκει στο δισκογραφικό label του Drake – την OVO Sound, συνεργάζονται στο νέο single «Juliet & Romeo», που κυκλοφορεί από τις Positiva / Virgin EMI.

Το «Juliet & Romeo» διαπερνά η ευδιάθετη ενέργεια που χαρακτηρίζει τις δουλειές του Martin Solveig, ενώ η φρέσκια ερμηνεία του Roy Woods δίνει ξεχωριστό τόνο στο τραγούδι.

Το single βασίζεται σε ένα sample από το κομμάτι «Der Alte» του Δανού DJ Kölsch, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «1977» του τελευταίου που κυκλοφόρησε το 2013.

Στο καθηλωτικό music video για το «Juliet & Romeo», σε σκηνοθεσία των NDA Paris και Nathanaël Day και σε παραγωγή Soldats, ο Martin και ο Roy μεταφέρονται σε έναν παγωμένο, μυθικό κόσμο, στον οποίο υποδύονται τους πρωταγωνιστές σε μία εναλλακτική εκδοχή της κλασικής τραγωδίας «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ.

Το «Juliet & Romeo» διαδέχεται για τον Solveig τη συνεργασία με τον θρυλικό David Guetta στο single «Thing For You».

Είχε προηγηθεί το επιτυχημένο τραγούδι «All Day And Night», το οποίο κυκλοφόρησαν οι Martin Solveig και Jax Jones υπό την επωνυμία Europa, με τη Madison Beer να συμμετέχει στα φωνητικά.

Τραγουδιστής, δημιουργός και ράπερ, ο Roy Woods είναι γνωστός για το τραγούδι «Drama», μία συνεργασία με τον δημοφιλή Drake, ενώ με τραγούδια του όπως τα «Bubbly», «Jealousy» και άλλα, μετρά πάνω από 500 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

[ad_2]

Source link