Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Magic»: Το νέο video της Kylie Minogue είναι σκέτη μαγεία

Written by on 25 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Η Kylie Minogue προσκαλεί το κοινό στο μαγικό κόσμο του «Disco».

Η Kylie Minogue δίνει άλλη μία πρόγευση από το επερχόμενο άλμπουμ της «Disco» και αποκαλύπτει το νέο single και music video «Magic».

Το «Magic» είναι ένα φωτεινό τραγούδι με ένα μελωδικό και αισιόδοξο ρεφρέν, σε παραγωγή και των μίξη των PhD, το δίδυμο των Peter Wallevik και Daniel Davidsen.

Το επίσημο music video για το single έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία της Sophie Muller (Eurythmics, Shakira, Gwen Stefani, Sade) στο θρυλικό nightclub «Fabric» του Λονδίνου και αποτελεί μια ωδή στην κουλτούρα των βρετανικών clubs.

Η Kylie Minogue προσφέρει στους θεατές μια ευκαιρία απόδρασης από τη ζοφερή καθημερινότητα και διασκεδάζει σε ένα φανταστικό και εκθαμβωτικό dancefloor.

«Χορεύουμε μαζί, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, το αύριο δεν έχει σημασία, θα κάνουμε τη νύχτα να κρατήσει για πάντα… Πιστεύεις λοιπόν στη μαγεία;», τραγουδά.

Το «Magic» είναι το επόμενο single της Kylie μετά το «Say Something», το οποίο έτυχε ευρείας θετικής αποδοχής από τα μέσα ενημέρωσης και συνοδεύτηκε από ένα music video που σκηνοθέτησε επίσης η Sophie Muller.

Το Rolling Stone χαρακτήρισε το «Say Something» ως «ένα ενδοσκοπικό dance κομμάτι με στίχους που σχετίζονται με τις ημέρες της καραντίνας».

Το νέο άλμπουμ «Disco» της Kylie Minogue θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 6 Νοεμβρίου.

[ad_2]

Source link