Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Lil Koni, MG, Slogan, iLLEOo ρίχνουν το YouTube με το «Bonnie»

Written by on 10 Νοεμβρίου 2020


Lil Koni, MG, Slogan και iLLEOo σε μια δυναμική συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση.

Τέσσερις ράπερ εισβάλλουν στα trends του YouTube με το νέο τους single.

Η ολοκαίνουργια συνεργασία του Lil Koni με τον MG, τον Slogan και τον iLLEOo, τρεις από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της trap σκηνής στην Ελλάδα, είναι το hot trend των ημερών.

Χαρακτηριστικά το «Bonnie» βρίσκεται από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του στο Top3 του ελληνικού charts στο Spotify.

Επίσης το video clip για τη συνεργασία του Lil Koni με τον MG, τον Slogan και τον iLLEOo, που είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Mad House Records στο YouTube, κατάφερε να μπει από τις 12 πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του στο Top 10 των τάσεων της χώρας YouTube, με συνεχή άνοδο προς την κορυφή.

Σημειώνεται ότι η σκηνοθεσία στο video clip με το κινηματογραφικό σενάριο ανήκει στον Γιάννη Παπαδάκο και το αποτέλεσμα είναι επάξιο αυτής της εκρηκτικής μουσικής συνάντησης.

Τους στίχους του «Bonnie» έχουν γράψει μαζί οι Lil Koni, MG, Slogan και iLLEOo, ενώ η μουσική και η παραγωγή έχουν τη σφραγίδα του Hippy Jack.

Το«Bonnie» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Source link