Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Light: Το άγριο ξέσπασμα του τράπερ με αφορμή την σύλληψη του Θ. Αδαμαντίδη (video)

Written by on 4 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Με αφορμή την σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό στην σύζυγό του, ξέσπασε ο Light μέσω Instagram Stories για τον διαχωρισμό που ισχυρίζεται ότι συμβαίνει ανάμεσα στους καλλιτέχνες, σε αυτά που κάνουν και στο πως τους κατηγορούν οι δημοσιογράφοι.

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ…οκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς. Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα» είναι μερικά μόνο εξ’ αυτών που είπε ο τράπερ στο βίντεό του στο instagram.

Επίσης, ανέφερε τον Οικονομόπουλο, που έλεγε ότι είναι άντρας παλαιάς κοπής και ότι την γυναίκα την θέλει δούλα και νοικοκυρά (σύμφωνα με τον Light) και ότι εκεί δεν είπαμε τίποτα, ούτε όταν ο Παντελίδης όπως αναφέρει ο Light οδηγούσε μεθυσμένος και τράκαρε.

Ανέφερε και πολλά ακόμη, περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων που γίνονται και στον χώρο της μουσικής, της πολιτικής αλλά και της καλλιτεχνικής σκηνής.

[ad_2]

Source link