Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Leon Of Athens και Katerine Duska ενώνουν φωνές σε ένα ντουέτο σαν «Άνεμος»

Written by on 4 Δεκεμβρίου 2019


Ένα αληθινά αέρινο και εντελώς δικό τους ντουέτο.

O Leon of Athens και η Katerine Duska παρουσιάζουν το πρώτο τους ελληνόφωνο τραγούδι.

Δύο καλλιτέχνες με ξεχωριστή και διακριτή παρουσία στη μουσική σκηνή της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο με τον τίτλο «Άνεμος».

Η Katerine Duska έγινε γνωστή με το τραγούδι «One In A Million» και τη διασκευή της στο «Do I Wanna Know» των Arctic Monkeys, ενώ ακολούθησε το debut album της «Embodiment».

Το μουσικό ύφος της περιλαμβάνει σκοτεινούς ήχους που θυμίζουν τα πρότυπά της, ενώ ερμηνεύει τα τραγούδια της με αξιοσημείωτο τρόπο.

Ο Leon of Athens, έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα όπως ο «Guardian», οι «New York Times» και το «BBC», ενώ τον Αύγουστο του 2018 κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «Unsigned Only» ανάμεσα σε 6.000 υποψήφιους από 95 χώρες και πραγματοποίησε την τέταρτη περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η καλλιτεχνική συνεργασία του Leon of Athens και της Katerine Duska ξεκίνησε με το θεσπέσιο τραγούδι «Better Love» και συνεχίζεται με ένα αληθινά αέρινο και εντελώς δικό τους ντουέτο, λίγο πριν την κυκλοφορία των προσωπικών τους άλμπουμ.

Η Katerine Duska και ο Leon of Athens υπογράφουν το τραγούδι «Άνεμος» μαζί με τον David Sneddon. Την παραγωγή έκαναν οι Anu Pillai, Ekelon και τη μίξη ο Jeremy Wheatley.

Το single «Άνεμος» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal Music.



Source link