Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Kali Uchis και Ozuna συνεργάζονται στο single «Another Day In America» για το «West Side Story» του Stephen Spielberg

Written by on 29 Νοεμβρίου 2021


Οι δύο αστέρες της latin σκηνής ενώνουν τις φωνές τους.

Η Kali Uchis και ο Ozuna συνεργάζονται στο νέο single «Another Day In America», το οποίο πρόκειται να συμπεριληφθεί στο soundtrack για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μιούζικαλ «West Side Story» από τον Stephen Spielberg.

Το τραγούδι κυκλοφορεί λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της κινηματογραφικής εκδοχής της εμβληματικής παραγωγής του Broadway στις αμερικανικές αίθουσες.

Το «Another Day In America» είναι μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «America» από το πρωτότυπο μιούζικαλ, σε μουσική του Leonard Bernstein (1918 – 1990) και στίχους τους Stephen Sondheim, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών την ημέρα της κυκλοφορίας του ντουέτου της Kali Uchis και του Ozuna, στις 26 Νοεμβρίου.

Οι θαυμαστές της παράστασης θα αναγνωρίσουν τη μελωδία και τους στίχους του «America» στην επανεκτέλεση των δύο καλλιτεχνών της latin μουσικής σκηνής: «Μου αρέσει να είμαι στην Αμερική / Όλα δωρεάν στην Αμερική», τους οποίους η Kali Uchis έχει αλλάξει σε: «Όλα άλλαξαν στην Αμερική / Ποιος νομίζεις ότι έχτισε την Αμερική;».

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί η KALI Uchis αυτό το μήνα,  καθώς στις αρχές Νοεμβρίου ένωσε τις δυνάμεις της με τον Omar Apollo στο single «Bad Life».

Προηγουμένως, η Kali Uchis παρουσίασε μια νέα εκδοχή του «Fue Mejor» με τη συμμετοχή της SZA, η οποία τραγούδησε για πρώτη φορά στα ισπανικά. Η πρωτότυπη έκδοση του «Fue Mejor» συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο άλμπουμ της Uchis, το «Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞» που κυκλοφόρησε το 2020.

Εξίσου παραγωγικός είναι και ο Ozuna, ο οποίος συμμετείχε πρόσφατα μαζί με τη Megan Thee Stallion και τη Lisa των BLACKPINK στο single «SG» του DJ Snake.

Στην κινηματογραφική μεταφορά του «West Side Story» από τον Steven Spielberg πρωταγωνιστούν ο Ansel Elgort στο ρόλο του Tony και η Rachel Zegler στο ρόλο της Maria, οι οποίοι ερωτεύονται παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε αντίπαλες συμμορίες της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1950.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ezra Menas, Julius Anthony Rubio, Ana Isabelle, Brian d’Arcy James, Corey Stoll και άλλοι. Δείτε το trailer εδώ.



Source link