Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Justin Bieber και benny blanco αποκαλύπτουν το single «Lonely» – Δείτε το video

Written by on 17 Οκτωβρίου 2020


Το «Lonely» φέρνει στο φως την αληθινή ιστορία του Justin Bieber.

Ο Justin Bieber κυκλοφορεί τη συνεργασία του με τον παραγωγό benny blanco σε ένα βιωματικό τραγούδι με τον τίτλο «Lonely».

Το 2020 ξεκίνησε με τον Justin Bieber να επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από τεσσεράμισι χρόνια και να κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ του, με τίτλο «Changes», το οποίο κυριάρχησε στην κορυφή των charts στις μεγαλύτερες αγορές, από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και τον Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι μήνες που ακολούθησαν άλλαξαν συθέμελα τον κόσμο όπως τον γνωρίζαμε και ο αστέρας της pop δεν θα μπορούσε να μην αναθεωρήσει τα σχέδιά του, με αποτέλεσμα να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του πολύ πιο σύντομα από ό,τι θα περίμεναν οι θαυμαστές του.

Τον προηγούμενο μήνα ο Justin Bieber κυκλοφόρησε το «Holy», ένα pop τραγούδι με γκόσπελ στοιχεία, στο οποίο συμμετείχε ο Chance The Rapper.

Ο Justin Bieber συνεχίζει ακολουθώντας παρόμοια συνταγή και αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις του με τον benny blanco, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στην – υποψήφια για δύο βραβεία Grammy – επιτυχία «Love Yourself» από το άλμπουμ του «Purpose» (2015).

Ο Justin Bieber και ο benny blanco έχουν γράψει το «Lonely» μαζί με τον Finneas, ο οποίος συμπληρώνει με το ταλέντο του αυτή την ξεχωριστή μουσική σύμπραξη.

Το music video του «Lonely» έχει σκηνοθέτη τον Jake Schreier και πρωταγωνιστή τον 14χρονο Καναδό ηθοποιό Jacob Tremblay (Ζακόμπ Τρεμπλέ), ο οποίος υποδύεται τον Justin Bieber σε μικρότερη ηλικία.

Τόσο το ίδιο «Lonely» όσο και το βίντεό του φέρνουν στην επιφάνεια την αληθινή ιστορία του Justin Bieber, πίσω από τους εκτυφλωτικούς προβολείς και τα κατάμεστα γήπεδα, μια ιστορία στην οποία επικρατεί το συναίσθημα της μοναξιάς.

Το τραγούδι περιγράφει πώς επηρεάστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής από την έκθεσή στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία, όταν ήταν μόλις 13 ετών και στέκεται στο γεγονός ότι θυσίασε την ιδιωτικότητα και την εφηβική ηλικία του στο βωμό της επιτυχίας.

«Όλοι γνωρίζουν το παρελθόν μου τώρα / Σαν να ήταν το σπίτι μου πάντα κατασκευασμένο από γυαλί / Και ίσως αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις / Για τα χρήματα και τη φήμη σε νεαρή ηλικία / Και όλοι με είδαν άρρωστο / Και ένιωθα ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε / Επικρίνουν τα πράγματα που έκανα / Ως ηλίθιο παιδί», τραγουδά ο Justin Bieber.



Source link