Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Jump On It»: Νέο single από τον Francis «Ofili» Antetokounmpo

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2020


Ο Ofili και η παρέα του προσκαλούν τους θεατές σε πάρτι γεμάτο χορό και μοναδικά African vibes.

Ο Ofili, aka Francis Antetokounmpo, κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό single του.

Μπορεί να φέρει το όνομα μιας οικογένειας με σπουδαίες παγκόσμιες διακρίσεις στο κομμάτι του αθλητισμού, ωστόσο ο Ofili άρχισε να εξερευνά το πάθος του για τη μουσική ήδη από τις αρχές του 2000 γράφοντας, ηχογραφώντας και τραγουδώντας τα δικά του κομμάτια.

Γεννήθηκε στη Νιγηρία το 1988 και ζει στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε με την οικογένειά του, η οποία τον προέτρεψε να εξερευνήσει τα ταλέντα του τόσο στη μουσική όσο και στον αθλητισμό.

Έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο μέσα στο καλοκαίρι με το afrobeat «Shekosi», ενώ το εντυπωσιακό σε σκηνοθεσία video clip του τραγουδιού, στο οποίο συμμετείχε ως guest ο «Ελσίνκι» από τη σειρά «La Casa de Papel» του Netflix, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Εκπροσωπώντας ήχους που τον κάνουν να ξεχωρίζει τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή μουσική σκηνή, ο Ofili παρουσιάζει τώρα το single «Jump On It».

Το επίσημο music video του τραγουδιού είναι διαθέσιμο στο κανάλι AntetokounBros Tv στο YouTube. Με τη σκηνοθεσία του Mosquito, ο Ofili και η παρέα του προσκαλούν τους θεατές σε δυναμικό πάρτι γεμάτο χορό και μοναδικά African vibes.

Το «Jump On It» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Def Jam Recordings Greece.



Source link