Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Η περίφημη ταινία -που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με την προηγούμενη ταινία- συγκεντρώνεται ξανά.Όμως το παιχνίδι έχει αλλάξει. Εκτός από απίστευτα εφέ και επικά τοπία, οι θεατές πρέπει να προσμένουν τα απρόσμενα. Γιατί μπορεί να επιστρέφουν οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black και Karen Gillan μαζί με τους εφηβικούς χαρακτήρες που υποδύονται οι Ser’ Darius Blain, Alex Wolff, Madison Iseman και Morgan Turner, αλλά τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Με τις προσθήκες των Danny De Vito, Awkwafina και Danny Glover, τα άβαταρ αλλάζουν ρόλους με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα και φόντο πρωτόγνωρες, επικίνδυνες περιοχές του παιχνιδιού. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει και πάλι ο Jane Kasdan που αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψει μακριά από τη ζούγκλα σε αφιλόξενους αμμόλοφους μέχρι και χιονισμένες βουνοκορφές.

Σύνοψη

Οι τέσσερις έφηβοι που επιβίωσαν από τις δοκιμασίες της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Είναι πια φοιτητές και προσπαθούν να περάσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους. Όταν ο Spencerεπιστρέφει στο παιχνίδι, η Martha, oFridge και η Bethany πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξαναμπούν στον κόσμο του Jumanji για να τον σώσουν με κάθε κόστος. Το παιχνίδι όμως έχει πια χαλάσει. Ό,τι ήξεραν για το Jumanji δεν ισχύει πια, καθώς ανακαλύπτουν καινούριες περιοχές πέρα από τη ζούγκλα. Είναι αχανές, πιο επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες και ο μόνος τρόπος να βγουν ζωντανοί είναι να στηριχτούν στις δυνάμεις τους, για να επιβιώσουν από τις αλλαγές του παιχνιδιού και να σώσουν τον Spencer.

Συντελεστές

Σενάριο: Jake Kasdan & Jeff Pinkner & Scott Rosenberg
Σκηνοθεσία: Jake Kasdan
Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Danny Glover, Danny DeVito, Awkwafina, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser’Darius Blain, Madison Iseman
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Gyula Pados, HSC
Μοντάζ: Mark Helfrich, ACE, Steve Edwards, Tara Timpone, ACE
Μουσική: Henry Jackman
Διάρκεια: 114’

[ad_2]

Source link