Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Juice WRLD και The Weeknd ενώνουν τις φωνές τους στο «Smile»

Written by on 8 Αυγούστου 2020


Ο Juice WRLD και ο The Weeknd ενώνουν τις φωνές τους σε μία ξεχωριστή συνεργασία.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Juice WRLD με τον The Weeknd κυκλοφορεί και έχει τον τίτλο «Smile».

Ο τραγικός θάνατος του Juice WRLD σε ηλικία 21 ετών το Δεκέμβριο του 2019 έχει σημαδέψει τον κόσμο της μουσικής, όμως ο ράπερ συνεχίζει να «ζει» στις καρδιές θαυμαστών του μέσα από το καινούργιο υλικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα όλο αυτό το διάστημα.

Τη μουσική κληρονομιά του επισφράγισε η δισκογραφική δουλειά «Legends Never Die», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200 σημειώνοντας τις καλύτερες πωλήσεις για μεταθανάτιο άλμπουμ μετά τον Tupac και τον The Notorious B.I.G.

Παράλληλα ο Juice WRLD έγινε ένας από τους τρεις καλλιτέχνες στα χρονικά – μαζί με τους Bealtes και τον Drake – που έχουν κυριαρχήσει την ίδια εβδομάδα σε πέντε θέσεις του Top 10 στο chart του Billboard Hot 100.

Τη μνήμη του εκλιπόντα ράπερ τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο άλμπουμ «Legends Never Die» διάσημοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες όπως η Halsey, ο Marshmello, ο Trippie Red και άλλοι.

Τη συγκεκριμένη λίστα συμπληρώνει τώρα το όνομα του The Weeknd, με μια συνεργασία την οποία είχε προαναγγείλει ο Juice WRLD από το Σεπτέμβριο του 2019: «Εγώ και ο The Weeknd θα κάναμε ένα διαμαντένιο τραγούδι», είχε γράψει σε tweet.

Το «Smile», όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού που μοιράστηκαν οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο άλμπουμ «Legends Never Die» του Juice WRLD, το οποίο κυκλοφορεί από τις Grade A και Interscope Records / Universal Music.

Ο Juice WRLD και ο The Weeknd αναφέρονται μέσα από τους στίχους του «Smile» στους εσωτερικούς τους δαίμονες, τη θλίψη τους και την προθυμία τους να κάνουν θυσίες για να σώσουν τις σχέσεις τους.

Σε μια ανατριχιαστική στιγμή του «Smile», ο 21χρονος ράπερ «προβλέπει» το θάνατό του: «Ο διάβολος στον ώμο μου μού λέει ότι θα πεθάνω σύντομα, πραγματικά δεν θέλω να σας επηρεάσει αυτό», τραγουδά.

Στο lyric video που συνοδεύει το τραγούδι παρακολουθούμε έναν καλλιτέχνη να ζωγραφίζει τα πορτρέτα του Juice WRLD και του The Weeknd.



Source link