Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Juice WRLD και Justin Bieber ενώνουν τις φωνές τους στο «Wandered To LA»

Written by on 3 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο δεύτερος προπομπός από το νέο μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WRLD.

Κυκλοφορεί επίσημα η συνεργασία του Juice WRLD και του Justin Bieber στο τραγούδι «Wandered To LA», από το οποίο είχε δοθεί μία πρόγευση για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2018, ένα χρόνο πριν τον θάνατο του ράπερ.

Το «Wandered To LA» είναι το δεύτερο single από το νέο μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WLRD με τίτλο «Fighting Demons» που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις Grade A και Interscope Records / Universal Music την επόμενη Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WLRD, μετά το  «Legends Never Die» του 2020, ανακοινώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες με την κυκλοφορία του single «Already Dead».

Ο επόμενος προπομπός του άλμπουμ είναι η συνεργασία του Juice WRLD και του Justin Bieber στο «Wandered Τo LA», το οποίο κυκλοφορεί μία ημέρα μετά την επέτειο της γέννησης του αξέχαστου ράπερ.

Το χαλαρό τραγούδι είναι η περιγραφή ενός ξεφαντώματος στην Πόλη των Αγγέλων, με τον Juice WRLD να αναφέρει: «Περιπλανήθηκα στο Λος Άντζελες ελπίζοντας να εξερευνήσω / Δεν ήξερα ότι θα έβρισκα κάτι παραπάνω / Αγάπη στην πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου μου / Από το κρεβάτι στο πάτωμα του δωματίου του ξενοδοχείου».

Ο Justin Bieber προσθέτει στο δικό του μέρος: «Μιλάμε στο κρεβάτι για το μέλλον και τα όνειρά μας / Μιλάμε για το πώς η ζωή δεν είναι όπως φαίνεται / Αναπολούμε τις μέρες που μου ράγισες την καρδιά / Είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε, φτάσαμε τόσο μακριά».

Ο Juice WRLD έχει φύγει, όμως η κληρονομιά του συνεχίζεται, όπως αδιαμφισβήτητα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στους τρεις κορυφαίους καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams στο Spotify στις Ηνωμένες Πολιτείες για το 2021.

Η άνοδος του Juice WRLD στη hip-hop σκηνή και ο τραγικός θάνατός του, στις 9 Δεκεμβρίου 2019 από υπερβολική δόση ουσιών, είναι το επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ «Into The Abyss», το οποίο σκηνοθέτησε ο Tommy Oliver και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 16 Δεκεμβρίου.

[ad_2]

Source link