Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Josephine: Γιορτάζει τα γενέθλιά της κυκλοφορώντας το Single «Portofoli»

Written by on 22 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Μια ανατρεπτική πρόταση από την Josephine.

Η Josephine κάνει την έκπληξη και στην κορύφωση του καλοκαιριού επιστρέφει μουσικά με ανανεωμένο ήχο και ύφος για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η γοητευτική τραγουδίστρια προτείνει ένα κομμάτι που κινείται σε trap ρυθμούς και έχει τον τίτλο «Portofoli».

Το νέο single έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Εγώ», ένα δυναμικό τραγούδι που συνδυάζει στον ήχο του μοντέρνα στοιχεία.

Το «Εγώ» μετρά ήδη 3,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το επίσημο video clip του ενώ έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart για να προσθέσει άλλη μία ραδιοφωνική επιτυχία στο ενεργητικό της Josephine.

Η Josephine κάνει τη διαφορά και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την πολυδιάστατη καλλιτεχνική φύση της και τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη.

Το γεμάτο μελωδικά ακούσματα «Portofoli» είναι μία διαφορετική πρόταση, με την Josephine να τραγουδά: «Τώρα με κυνηγάνε όλοι για το γεμάτο πορτοφόλι, τώρα μηνύματα παίρνω από παντού, δεν έχω χρόνο, συγγνώμη».

«Είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια, το έχουμε γράψει εδώ και κάποιους μήνες, αλλά σκέφτηκα να το βγάλω για τα γενέθλιά μου {…} Ελπίζω να σας αρέσει», ανέφερε σε μία σειρά από βίντεο που ανέβασε στις ιστορίες του λογαριασμού της η τραγουδίστρια, η οποία γιορτάζει τα γενέθλιά της στις 21 Αυγούστου.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο OGE και τους στίχους τους έχουν γράψει μαζί ο OGE και η Jοsephine.

Το νέο single «Portofoli» της Josephine κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Panik Records.

[ad_2]

Source link