Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Hypercolour»: Οι CamelPhat συμπράττουν με τον Yannis Philippakis των Foals

Written by on 29 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Οι CamelPhat και οι Foals, δύο πρωτοστάτες της βρετανικής μουσικής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Οι υποψήφιοι για Grammy και τριπλά πλατινένιοι παραγωγοί CamelPhat παρουσιάζουν το νέο single τους «Hypercolour» με τη συμμετοχή του frontman των Foals, Yanni Philippakis.

Το τραγούδι είναι ένα ακόμα τέλειο δείγμα του χαρακτηριστικού μαγικού ήχου των CamelPhat σε συνδυασμό με τα μελαγχολικά φωνητικά του Yanni.

Το «Hypercolour» βρίσκει δύο πρωτοστάτες της βρετανικής μουσικής σκηνής να ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα από τα μεγαλύτερα crossover hits του 2020.

Η συνεργασία των CamelPhat με τον ελληνικής καταγωγής τραγουδιστή των Foals, Yanni Philippakis, είναι κάτι που συζητιέται εδώ και καιρό από του κοινό.

Χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, οι Foals βρέθηκαν από το να παίζουν σε χαοτικά parties στο σπίτι τους στην Οξφόρδη στο να πρωταγωνιστούν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, έχοντας σημειώσει μία αξιοθαύμαστη άνοδο.

Οι Foals έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία παραλαμβάνοντας βραβεία στα NME Awards και Q Awards, καθώς και το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος στα περσινά BRIT Awards.

Το συγκρότημα έχει υπάρξει υποψήφιο για Ivor Novello Award και τρεις φορές υποψήφιο για Mercury Prize και έχει κερδίσει την αφοσίωση του κοινού με anthems όπως το «My Number», το «Inhaler» και το «The Runner».

Οι CamelPhat, το δίδυμο από το Λίβερπουλ που αποτελείται από τους Dave Whelan και Mike di Scala, έχουν εδραιωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα dance acts παγκοσμίως.

Άφησαν το σημάδι τους με το υποψήφιο για Grammy «Cola» που κυκλοφόρησε το 2017 και συνέχισαν να κυκλοφορούν τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Breathe», το «Panic Room» με τη συμμετοχή της Au/Ra, το «Rabbit Hole» και το «Be Someone» με τον Jake Bugg.

Οι CamelPhat λαμβάνουν συνεχή υποστήριξη από σημαντικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως η Annie Mac, o Zane Lowe, o Danny Howard και ο Pete Tong. Επιπλέον έχουν εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως όπως το Glastonbury, το Coachella, το Reading & Leeds, το Creamfields, το Warehouse Project και το Parklife.

Αυτό το καλοκαίρι οι CamelPhat θα έχουν το δικό τους residency κάθε Τετάρτη στο «Ushuaia» στην Ίμπιζα και αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα και τη βρετανική περιοδεία τους

[ad_2]

Source link