Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

G-Eazy και blackbear συνεργάζονται στο single «Hate The Way»

Written by on 21 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Η χημεία που έχουν ο G-Eazy και ο blackbear κάθε φορά που συναντιούνται κάνει ξανά τη διαφορά.

Ο G-Eazy συνεργάζεται με τον blackbear σε ένα νέο single με τον τίτλο «Hate The Way».

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν άλλο ένα ακαταμάχητο τραγούδι με το οποίο υπενθυμίζουν γιατί αποτελούν δύο από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες στη σημερινή μουσική βιομηχανία.

Ο ράπερ και ο τραγουδιστής / τραγουδοποιός / παραγωγός συνεργάστηκαν πρώτη φορά στο πρώτο ολοκληρωμένου άλμπουμ του G-Eazy, το «These Things Happen» (2014), όπου ο blackbear επιμελήθηκε την παραγωγή του ομότιτλου τραγουδιού καθώς και του «Remember».

Τα επόμενα χρόνια συνέχισαν να δουλεύουν μαζί και τώρα επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν με αφορμή το πέμπτο studio album του G-Eazy, το οποίο θα έχει τον τίτλο «These Things Happen Too» και θα αποτελέσει σίκουελ του πρώτου δίσκου του ράπερ.

Το «Hate The Way», που κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music, δίνει έμφαση στο χαρακτηριστικό hip-hop του 31χρονου Αμερικανού και προσφέρει μια πρόγευση από όσα θα ακολουθήσουν.

Το τραγούδι συνοδεύει ένα από τα γνώριμα κινηματογραφικά μουσικά βίντεο του ράπερ και αξίζει να τα παρακολουθήσει κανείς.

Ο G-Eazy και ο blackbear έχουν στο πλευρό τους την ηθοποιό Bria Vinaite της ταινίας «The Florida Project» και προσφέρουν στους θεατές μια συναρπαστική συναισθηματική εμπειρία υπό τη σκηνοθεσία της Kat Webber.

Την παραγωγή του μελωδικού τραγουδιού που κεντρίζει αμέσως την προσοχή έχουν φροντίσει οι Ryan OG και Mike Crook.

[ad_2]

Source link