Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

FKA twigs και The Weeknd συνεργάζονται στο single «Tears In The Club»

Written by on 18 Δεκεμβρίου 2021


Η FKA twigs και ο The Weeknd ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η FKA twigs επιστρέφει με το νέο τραγούδι και μουσικό βίντεο «Tears In The Club» σε συνεργασία με τον The Weeknd.

Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφουν οι Cirkut, Arca και El Guincho και το επίσημο βίντεο σκηνοθέτησε η Amber Grace Johnson (Rihanna, J. Cole, Kali Uchis).

«Πάντα προσπαθώ να ανεβάζω το επίπεδό μου για να φτάσω στον καλύτερο εαυτό μου και έχω προσπαθήσει τόσο σκληρά. Είμαι τόσο περήφανη για αυτή τη μουσική», σημείωσε η FKA twigs.

Το «Tears In The Club» καταγράφει την εξέλιξη και την επέκταση αυτής της παραγωγικής καλλιτέχνιδας που συνεχίζει να εξετάζει με προσοχή τα όρια της τέχνης της. Στις αρχές του 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει μια συλλογή νέων τραγουδιών από την FKA twigs.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό μουσικό βίντεο, στο οποίο η FKA Twigs χορεύει σε ένα νυχτερινό κλαμπ κάτω από στροβοσκοπικά φώτα που αναβοσβήνουν, προτού τραγουδήσει για τον The Weeknd μέσα σε μια μεγάλη δεξαμενή, ενώ εκείνος παρακολουθεί δακρυσμένος. Tο βίντεο κορυφώνεται με μια γιγαντιαία εκδοχή της FKA Twigs να κυνηγάει τον The Weeknd, πριν ξαπλώσει στη βροχή σιωπηλή.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, που περιλαμβάνει τρία EPs («EP1», «EP2» και «M3LL155X»), το υποψήφιο για Mercury Prize και Brit Award πρώτο της άλμπουμ «LP1» και την τελευταία κυκλοφορία της, το άλμπουμ «Magdalene», η FKA twigs έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο καινοτόμες καλλιτέχνιδες, ερμηνεύτριες, παραγωγούς και σκηνοθέτες της γενιάς της.

Το άλμπουμ της «Magdalene» ανακηρύχθηκε ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2019, μεταξύ άλλων, από μέσα ενημέρωσης όπως τα NPR, The Guardian, The New Yorker, Billboard, Complex, PAPER, TIME, USA Today και Vice, ενώ το «cellophane» έλαβε μία υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Μουσικού Βίντεο.

Το «Pitchfork» ανέφερε: «Με απεριόριστα καινοτόμο τρόπο δημιουργίας τραγουδιών και παραγωγής, ο κινηματογραφικός χαρακτήρας της μουσικής των Twigs δεν ήταν ποτέ πιο συγκινητικός. Το “Magdalene” δεν βρίσκεται απλώς στην πρωτοπορία της pop, αλλά σε μια δική του κατηγορία που κόβει την ανάσα».

Η FKA twigs έχει υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε κάθε πτυχή της τέχνης και της καριέρας της και έχει τιμηθεί με το Webby Special Achievement Award για την «απίστευτη συνεισφορά της στην ψηφιακή κουλτούρα και για τη συνεχή χρήση του διαδικτύου για τη δημιουργία και τη διάδοση πειραματικής τέχνης».

Επίσης έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για τις Nike, Google Glass, Calvin Klein και Apple, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία Honey Boy.





Source link