Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Fimi»: Mad Clip και Josephine κυκλοφορούν την εκρηκτική συνεργασία τους

Written by on 30 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Η σύμπραξη του Mad Clip και της Josephine έχει ξεχωρίσει στις ψηφιακές πλατφόρμες από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της.

O Mad Clip και η Josephine έχουν «Fimi» και πρωταγωνιστούν στη μεγαλύτερη συνεργασία – έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.

Ο hardest-working man της ελληνικής trap σκηνής με τα απανωτά No. 1 hits ενώνει τις δυνάμεις του με την πολυτάλαντη τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, σε ένα smash hit για τον έρωτα ακόμα και όταν είναι… αταίριαστος.

Ο Mad Clip έγραψε τη μουσική καθώς και τους στίχους μαζί με τη Josephine, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Gosei και DJ Stephan.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το single ανέβηκε στην πρώτη θέση του Top 50 στο Spotify για την Ελλάδα και μπήκε στο λίστα «New Music Friday», με τις φωτογραφίες του Mad Clip και της Josephine να γίνονται εξώφυλλο του playlist, ενώ ταυτόχρονα έγινε No. 1 και στο Top 100 του Apple Music για τη χώρα μας.

Στο ίδιο κλίμα η συνεργασία του Μad Clip και της Josephine κοσμεί το εξώφυλλο και για το playlist του Hit Channel με τα Νέα Ελληνικά Τραγούδια του 2020.

Η «Fimi», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ήδη ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και glam music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Ο Mad Clip και η Josephine μας παρασύρουν με την πιο δυνατή «Fimi» του φετινού καλοκαιριού που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

[ad_2]

Source link