Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Eros Ramazzotti και Alejandro Sanz συνεργάζονται στο νέο τραγούδι «Sono» – Hit Channel

Written by on 31 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Eros Ramazzotti.

Ο Eros Ramazzotti συνεργάζεται με τον Alejandro Sanz στο νέο τραγούδι του.

Λίγες εβδομάδες πριν από την πρώτη του συναυλία της μίνι περιοδείας του «world Tour Première», ο Eros Ramazzotti παρουσιάζει το νέο single «Sono» με τη συμμετοχή Alejandro Sanz.

Το «Sono» είναι το δεύτερο τραγούδι από το άλμπουμ του «Battito Infinito», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Δύο γίγαντες της διεθνούς μουσικής με συνολικές πωλήσεις 120 εκατομμυρίων δίσκων ένωσαν επιτέλους τα μοναδικά ταλέντα τους.

Η αισθησιακή φωνή του Alejandro Sanz, του Ισπανού καλλιτέχνη με τα περισσότερα βραβεία Grammy στην ιστορία (4 Grammy και 25 Latin Grammy) συνδυάζεται ιδανικά με το μοναδικό ηχόχρωμα του Eros.

Ο Eros Ramazzotti και ο Alejandro Sanz σας ενθαρρύνουν να πιστέψετε στα όνειρά σας χωρίς την αγωνία που φέρνουν οι αλλαγές, τα σκαμπανεβάσματα και οι αποτυχίες.

Κάποιες φορές δεν χρειάζονται πολλά για να σηκώσουμε κεφάλι σε δύσκολες στιγμές: οι παλιοί φίλοι και η δύναμη των αναμνήσεων μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε τον εαυτό μας.

Το μουσικό βίντεο για το «Sono» σκηνοθετήθηκε από τον Adrián Egea και βασίζεται σε μια ιδέα του Eros Ramazzotti και του Sergio Pappaletter.

Αυτή η ταινία μικρού μήκους είναι ένα πραγματικό άλμα στο παρελθόν, όπου ο Eros Ramazzotti και ο Alejandro Sanz γίνονται για άλλη μία φορά παιδιά που κυνηγούν μπάλες – ακριβώς όπως στο κυνήγι ενός ονείρου, έχοντας την ανεμελιάς που μόνο τα παιδιά μπορούν να έχουν.

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο σήμερα: δύο ώριμοι επιτυχημένοι άντρες τραγουδούν για τη ζωή και τη φευγαλέα ομορφιά της, χωρίς να ξεχνούν τις ρίζες τους.

Το single «Sono», το άλμπουμ «Battito Infinito» και τα κλασικά τραγούδια που έφεραν τον Eros Ramazzotti στην κορυφή θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του «World Tour Première» και του «Battito Infinito World Tour», μία φανταστική εμπειρία για τον εορτασμό της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ο Eros Ramazzotti θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) στην Αθήνα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του στα τέλη Οκτωβρίου από το Λος Άντζελες.



[ad_2]

Source link