Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Eminem και Snoop Dogg ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «From The D 2 The LBC» – Hit Channel

Written by on 27 Ιουνίου 2022


Η συνεργασία που περιμέναμε για μήνες κυκλοφορεί.

Ο Eminem και ο Snoop Dogg ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «From The D 2 The LBC».

Οι δύο τιτάνες της hip-hop μουσικής σκηνής αποτίουν φόρο τιμής με το «From The D 2 The LBC» στις πόλεις τους: στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν από το οποίο κατάγεται ο Eminem και στο Long Beach της Καλιφόρνια, τη γενέτειρα του Snoop Dogg.

Το «From The D 2 The LBC» ακολουθεί τη συνύπαρξη του Eminem και του Snoop Dogg στη σκηνή του φετινού Super Bowl, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, μαζί με τους Dr. Dre, Mary J. Blige και Kendrick Lamar.

Στο music video για το «From The D 2 The LBC», το οποίο σκηνοθέτησε ο James Larese, ο Eminem και ο Snoop Dogg εμφανίζονται τόσο αυτοπροσώπως όσο και σε animation με τη μορφή πιθήκων στο στιλ των διάσημων NFTs του Bored Ape.

Είναι επίσης το δεύτερο νέο τραγούδι από τον Eminem αυτόν τον μήνα. Ο ράπερ κυκλοφόρησε το «The King and I», μία διασκευή του «Jailhouse Rock» του Elvis Presley, για το soundtrack της νέας ταινίας «Elvis» του Baz Luhrmann, το οποίο συνδυάζει το εμβληματικό τραγούδι με ένα σύγχρονο beat.

Στο τραγούδι, με τη συμμετοχή του CeeLo Green, ο Eminem συγκρίνει τον εαυτό του με τον βασιλιά του rock ‘n’ roll, αναφέροντας ότι και οι δύο έχουν κατηγορηθεί ότι έχουν οικειοποιηθεί τη μουσική των μαύρων.

Ο Snoop Dogg, εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ «The Algorithm» το περασμένο φθινόπωρο.

Το άλμπουμ περιείχε 25 τραγούδια με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως οι Usher, Dave East, Jadakiss, Fabolous, Mary J Blige, Ice Cube, E-40, Wiz Khalifa και άλλων και μία συνεργασία μεταξύ του Snoop Dogg, του Ice Cube, του E-40 και του Too Short – γνωστοί και ως supergroup με την ονομασία Mt. Westmore.



Source link