Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

deadmau5 και Kiesza συνεργάζονται στο single «Bridged By A Lightwave»

Written by on 15 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Η πρώτη δισκογραφική συνεργασία των δύο Καναδών καλλιτεχνών.

Ο DJ και μουσικός παραγωγός deadmau5, όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Joel Zimmerman και η τραγουδίστρια Kiesza ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους.

Το «Bridged By A Lightwave» είναι ένα επικό τραγούδι που θα θυμίζει κορυφαία τραγούδια του deadmau5 από τα τέλη της δεκαετίας του 2000 όπως το «I Remember» και το «Faxing Berlin».

Οι δύο Καναδοί καλλιτέχνες είχαν παρουσιάσει τη συνεργασία τους στις αρχές του 2020 κατά τη διάρκεια των cubev3 shows του deadmau5 στη Νέα Υόρκη και τη Φιλαδέλφεια.

«Ο deadmau5 κι εγώ πετυχαίναμε συνεχώς ο ένας τον άλλον σε φεστιβάλ και πάντα συζητούσαμε να συνεργαστούμε μια μέρα», δηλώνει η Kiesza.

«Νομίζω ότι το συζητούσαμε για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια προτού τελικά στρωθούμε στη δουλειά. Πρέπει να ευχαριστήσω την όμορφη σύζυγο του Joel, την Kelly, που μας έκανε να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας. Ήταν πάντα τεράστια θαυμάστρια της μουσικής μου και ποτέ δεν μας κατηγόρησε που αφοσιωνόμαστε στη δουλειά», λέει.

Με τη σύζυγό του να ενθαρρύνει την πραγματοποίηση αυτής της συνεργασίας, ο deadmau5 έστειλε στην Kiesza ένα κομμάτι για να γράψει πάνω τους δικούς της στίχους.

Αν και η Kiesza λέει ότι δεν ήταν περήφανη για τις αρχικές ιδέες που είχε, δεσμεύτηκε «ως μεγάλη θαυμάστρια του Joel» να γράψει κάτι που θα την ενθουσίαζε πραγματικά. Η έμπνευση ήρθε μια νύχτα που ταξίδευε από τη Νορβηγία προς το Ηνωμένο Βασίλειο όταν το ταξί της κόλλησε στην κυκλοφοριακή συμφόρηση.

«Είχαμε κολλήσει για σχεδόν μία ώρα πριν αρχίσουμε να πλησιάζουμε προς το αεροδρόμιο», αναφέρει η Kiesza.

«Αλλά καθώς καθόμουν εκεί κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, μαγικά, εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε ολόκληρο το τραγούδι. Έβγαλα το τηλέφωνό μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα για ηχογραφήσω τα λόγια. Ήταν σαν κάποιος σαν να πέρασε το τραγούδι στο μυαλό μου από μια άλλη διάσταση. Όταν έφτασα επιτέλους στο αεροδρόμιο, η πτήση μου είχε ήδη αναχωρήσει , αλλά το “Bridged By A Lightwave” είχε προσγειωθεί σε αυτό το “3D μέρος”», περιγράφει.

Το «Bridged By A Lightwave» είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: σε radio edit, μια εκτεταμένη έκδοση εννέα λεπτών και ένα εναλλακτικό downtempo mix.

[ad_2]

Source link