Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Coldplay και BTS κυκλοφορούν τη συνεργασία τους στο νέο single «My Universe»

Written by on 24 Σεπτεμβρίου 2021


Οι Coldplay και οι BTS δίνουν προτεραιότητα στην αγάπη έναντι των διαφορών.

Οι Coldplay κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με τους BTS στο νέο single «My Universe».

Το «My Universe» αποτελεί το δεύτερο επίσημο single και το τρίτο συνολικά τραγούδι που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από το επερχόμενο άλμπουμ των Coldplay, με τίτλο «Music Of The Spheres», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Parlophone Records / Warner Music στις 15 Οκτωβρίου.

Ο Chris Martin και η μπάντα του υποδέχτηκαν για πρώτη φορά το κοινό στο σύμπαν του «Music Of The Spheres» τον προηγούμενο Μάιο με το single «Higher Power», ενώ ακολούθησε ένα επικό διαστημικό κομμάτι διάρκειας δέκα λεπτών με τίτλο «Coloratura», με το οποίο ολοκληρώνεται το νέο άλμπουμ των Coldplay.

Το «My Universe», το οποίο διαθέτει στίχους τόσο στην αγγλική όσο και στην κορεατική γλώσσα, δίνει προτεραιότητα στην αγάπη έναντι των διαφορών.

«Και είπαν ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί επειδή, επειδή προερχόμαστε από διαφορετικές πλευρές», τραγουδούν οι Coldplay και οι BTS, αλλά αποκρούουν τους δύσπιστους στο ρεφρέν: «Εσύ, είσαι το σύμπαν μου και θέλω να σε βάλω στην πρώτη θέση».

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα lyric video που περιλαμβάνει χειρόγραφους στίχους και από τα δύο συγκροτήματα, τόσο στα αγγλικά όσο και στα κορεάτικα.

Η συνεργασία των Coldplay και των BTS θα αποκτήσει και το δικό της μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Dave Meyers, που αναμένεται να κυκλοφορήσει «πολύ σύντομα».

Τα δύο συγκροτήματα έγραψαν μαζί το «My Universe», ενώ την παραγωγή του έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος Σουηδός παραγωγός Max Martin, δημιουργός μερικών από των πιο σημαντικών pop επιτυχιών των τελευταίων είκοσι ετών, ο οποίος έχει αναλάβει ολόκληρη τη νέα δισκογραφική δουλειά των Coldplay.

Μετά την κυκλοφορία της μουσικής συνάντησης των Coldplay και των BTS, στις 26 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Inside My Universe» και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, θα πάρουν τη σκυτάλη το mix Supernova7 του «My Universe» και η ακουστική έκδοση του τραγουδιού.



Source link