Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Circus»: Οι Boombamontana υπογράφουν το Anthem του Colour Day Festival 2020

Written by on 16 Ιουνίου 2020


Το «Circus» των Boombamontana είναι ένα urban pop κομμάτι με synth pop και trap στοιχεία.

Οι Boombamontana επιστρέφουν δυναμικά με το single «Circus».

Το μυστηριώδες duo με τις μάσκες μας συστήθηκε με το hit «Bunda», μια συνεργασία με τη Natasha Kay που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια views και τα 400.000 streams, ενώ έφτασε στο No. 3 των τάσεων του YouTube και στο No.1 του Shazam.

Αυτή τη φορά οι Boombamontana επιστρέφουν με το «Circus», το οποίο αποτελεί το επίσημο anthem του Colour Day Festival για το 2020 που αναμένεται να διοργανωθεί στις αρχές του επόμενου φθινόπωρου.

Η μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου 2015. Το θεματικό background του project προέρχεται από τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή της Ινδίας, το «Holi» με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και πληθώρα events σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με βασικό αξεσουάρ τη διάθεση, το κέφι, τον χορό και το χρώμα, το Colour Day Festival δημιούργησε μια ξεχωριστή νότα διασκέδασης στην παλέτα των καλοκαιρινών γεγονότων. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έγιναν μέρος μιας μεγάλης παρέας που έπαιξε με τα χρώματα και διασκέδασε πραγματικά με τις μουσικές επιλογές των καλλιτεχνών του φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια του event χιλιάδες τα Lives, οι φωτογραφίες, τα check in, τα videos, οι selfies και ό,τι άλλο ιντερνετικό βάζει ο νους πλημμυρίζουν τα ελληνικά social media καθιστώντας το Colour Day τεράστιο διαδικτυακό γεγονός.

Έκτοτε το Colour Day Festival έχει γίνει θεσμός κατορθώνοντας κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο, θεαματικότερο και πολυπληθέστερο.

Το «Circus» των Boombamontana είναι ένα urban pop κομμάτι με synth pop και trap στοιχεία.

Τη σκηνοθεσία του 3D animation video έχει επιμεληθεί ο διεθνούς φήμης John Katehis, με υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, σε συνεργασία με τον Ορφέα Αντουλινάκη και την οργάνωση παραγωγής ανέλαβε η Crystal View.

Κυκλοφορεί από την Kiwibash και τη Minos EMI / Universal.



Source link