Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Cardi B και GloRilla ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Tomorrow 2» – Hit Channel

Written by on 23 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

Η Cardi B στηρίζει έμπρακτα τις νέες ράπερ.

Αυτή τη στιγμή η ράπερ GloRilla από το Μέμφις διαγράφει μία ξέφρενη ανοδική πορεία.

Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε το «FNF (Let’s Go)», μια underground επιτυχία που έγινε viral και έκανε είσοδο στο chart του Billboard Hot 100.

Αυτή η επιτυχία χάρισε στην GloRilla ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία CMG του βασιλιά της rap, Yo Gotti, για να κάνει το ντεμπούτο της στην εταιρεία με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Tomorrow» πριν από μερικούς μήνες.

Στη συνέχεια, η GloRilla και ο Gotti ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα single με τίτλο «Blessed».

Αυτή τη φορά, η Glorilla κυκλοφορεί μια νέα εκδοχή του «Tomorrow» με τη συμμετοχή της αμίμητης Cardi B.

Το music video για το remix του «Tomorrow» αποτυπώνει στην οθόνη τη χημεία της Glorilla και της Cardi B, καθώς ραπάρουν πάνω σε σκληρά αλλά λιτά beats.

Στο βίντεο για το «Tomorrow 2», που σκηνοθέτησε ο Diesel Filmz, η GloRilla και οι φίλες της ξεφαντώνουν στη γενέτειρα της Cardi B, τη Νέα Υόρκη, όπου χορεύουν pole-dancing σε στύλους του μετρό και ανεβαίνουν στις ηλιοροφές αυτοκινήτων.

Cardi B - Hot Shit - Official Music Video

Στη συνέχεια, εμφανίζεται και η ίδια η Cardi B για να εξαπολύσει μύδρους κατά των αντιπάλων της, τους οποίους δεν κατονόμασε: «Λέει ότι είναι αντίπαλός μου, αλλά δεν την ξέρω, έπρεπε να την ψάξω. Είμαι τόσο καιρό στο σβέρκο αυτών των μαλακισμένων, που μερικές φορές το πόδι μου σφηνώνεται», λέει.

Πριν την κυκλοφορία της συνεργασίας της με την Glorilla, η Cardi B κατηγόρησε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ότι κάνουν bullying στις νέες ράπερ που γνωρίζουν πολύ γρήγορα επτιτυχία.

«Μπορείτε να πείτε ότι πολλά από αυτά τα κορίτσια που έχουν viral τραγούδια είναι κανονικά κορίτσια της διπλανής πόρτας που αποκτούν φήμη μέσα σε μια νύχτα και εσείς κάνετε τα πάντα για να τις εκφοβίσετε και να τους στερήσετε την αυτοεκτίμησή τους», έγραψε στο Twitter.

Η Cardi B εδώ και καιρό θαυμάστρια της GloRilla, καθώς εθεάθη να ακούει την πρωτότυπη έκδοση του GloRilla λίγο αφότου δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες για επίθεση το 2018.

Η 29χρονη ράπερ ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αποχωρεί από το δικαστήριο, με μία λεζάντα – ωδή στο «Tomorrow» της GloRilla.

«Κάθε μέρα ο ήλιος δεν θα λάμπει, αλλά γι’ αυτό αγαπώ το αύριο», έγραψε.

[ad_2]

Source link