Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Camilo και Nicki Nicole ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Naturaleza» – Hit Channel

Written by on 1 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το «Naturaleza» είναι η πρώτη συνεργασία του Camilo και της Nicki Nicole.

Τηρώντας την υπόσχεσή του να κυκλοφορεί μουσική κάθε μήνα, ο Κολομβιανός Camilo επιστρέφει με ένα νέο single και music video σε συνεργασία με την Αργεντινή καλλιτέχνιδα Nicki Nicole.

Το «Naturaleza» είναι το πέμπτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «De Adentro Pa Afuera».

Το μήνυμα του «Naturaleza» τονίζει ότι πρέπει να γιορτάζουμε την ταυτότητά μας, να είμαστε αληθινοί και να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό που είμαστε. Το τραγούδι υπογράφουν οι Camilo, Nicki Nicole, Juan Morelli και Jon Leone και την παραγωγή ο Camilo και ο Jon the Producer.

Ο Camilo σχολιάζει για τη συνεργασία: «Η Nicki είναι μία μοναδική καλλιτέχνιδα, το είδος του ανθρώπου που συναντάς μόνο μία φορά. Είναι μία από τις πιο μοναδικές προσωπικότητες που γνωρίζω, στο ύφος της, στη φωνή της, στις ερμηνείες της και, πάνω απ’ όλα, στον τρόπο με τον οποίο γράφει».

«Η συνεργασία μαζί της στο στούντιο ήταν υπέροχη. Στέκεται μπροστά στο μικρόφωνο και ό, τι βγαίνει από το στόμα της είναι καταπληκτικό. Έχω μάθει πολλά από αυτήν. Έχουμε ήδη συναντηθεί σε διάφορες εκδηλώσεις – αρχής γενομένης από τα Latin Grammy και την περιοδεία “Mis Manos Tour” όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά στο WiZink Center», συνεχίζει.

«Με γεμίζει ενθουσιασμό το γεγονός ότι δουλέψαμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος, σε συνδυασμό με ένα μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε η σύζυγός μου», σημειώνει.

Η Nicki Nicole προσθέτει: «Το “Naturaleza” με τον Camilo είναι ένα τραγούδι που μας συναρπάζει και το οποίο περιμέναμε με ανυπομονησία εδώ και πολύ καιρό. Ο Cami και εγώ είχαμε μία ιδέα για την κατεύθυνση που θέλαμε να ακολουθήσουμε, αλλά μετά συνεχίσαμε να δημιουργούμε νέα τραγούδια».

«Μετά από πολλές συναντήσεις, αποφασίσαμε ότι το “Naturaleza” είχε ένα πολύ δυνατό μήνυμα που θέλαμε να μοιραστούμε με όλους. Τελειώσαμε τη συναρμολόγησή του, ο καθένας σύμφωνα με το δικό του γούστο. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι όλοι θα το απολαύσουν όσο κι εμείς», αναφέρει.

Το βίντεο για το «Naturaleza», σε σκηνοθεσία της Evaluna Montaner γυρίστηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα τον Μάιο.

Το «Naturaleza» είναι ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο τρίτο άλμπουμ του Camilo, με τίτλο «De Adentro Pa Afuera», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022. Το άλμπουμ θα περιέχει τις επιτυχίες «Índigo», «Pesadilla», «Pegao» και «NASA», μεταξύ άλλων.

Ο Camilo συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή περιοδεία του «De Adentro Pa Afuera Tour», στο πλαίσιο της οποίας έχει επισκεφθεί το Μεξικό, την Ισπανία, την Ελβετία και μεγάλες πόλεις της Ιταλίας. Η περιοδεία θα συνεχιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.



[ad_2]

Source link