Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Bossikan και Light σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους σαν τον «King Kong»

Written by on 7 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Η δύναμη του «King Kong» διαπερνά τη νέα συνεργασία του Bossikan και του Light.

Ο Bossikan και ο Light ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «King Kong», το οποίο σαρώνει σε TikTok, YouTube και Spotify.

Το «King Kong» είναι στην κορυφή του ελληνικού chart του στο Spotify επί οκτώ συνεχόμενες μέρες, είναι στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube με το επίσημο μουσικό βίντεο που το συνοδεύει, αλλά και στο No. 1 του Ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI, την ίδια στιγμή που έχουν δημιουργηθεί για το τραγούδι πάνω από 10.000 βίντεο στο TikTok.

Ο Bossikan επέστρεψε με μία νέα κυκλοφορία μετά το viral τραγούδι του «XCM» και προκαλεί ήδη πανικό.

Με τη νέα συνεργασία του με τον Light στο «King Kong», που σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, αποδεικνύει πώς είναι από τους πλέον hot εκπρόσωπους της ελληνικής trap σκηνής.

Το εντυπωσιακό music video για το «King Kong» σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, το οποίο είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Mad House Records στο YouTube, διαθέτει απόλυτα jungle vibes και μεταφέρει τον θεατή σε μια άλλη διάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τέλος του music video ανατρέπει τα δεδομένα.

Αυθεντικός στο είδος του, με μοναδικά flows που ξεχωρίζουν, ο Bossikan έχει καταφέρει να βρίσκεται πίσω από κάθε massive επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Το «King Kong» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link