Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Black Adam: Μια ταινία για τον συναρπαστικό αντιήρωα της DC, σε σκηνοθεσία Ζομ Κολέτ-Σέρα

Written by on 18 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Ο ανυπέρβλητος Ντουέιν Τζόνσον φοράει για πρώτη φορά στολή υπερήρωα και πρωταγωνιστεί ως τέλεια ενσάρκωση του αγαπημένου αντιήρωα της DC “Black Adam” (Μπλακ Άνταμ). Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του συναρπαστικού και αντιφατικού χαρακτήρα. Τη σκηνοθεσία της επικής ταινίας υπογράφει ο Ζομ-Κολέτ Σέρα (Jungle Cruise).

Ο Τζόνσον έχει στο πλευρό του τους Άλντις Χοτζ (“City on a Hill”, “Μια βραδιά στο Μαϊάμι…”) στο ρόλο του Hawkman, Νόα Σεντίνεο (“Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα”) στο ρόλο του Atom Smasher, Σάρα Σάχι (“Sex/Life”, “Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3”) στο ρόλο της Andrianna, Μαρβάν Κενζάρι (“Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές”, “Η Μούμια”) στο ρόλο του Ishmael, Κουιντέσσα Σουίντελ (“Voyagers”, “Trinkets”) στο ρόλο της Cyclone, Μπόντι Σαμπόνγκι (“A Million Little Things”) στο ρόλο του Amon και τον Πιρς Μπρόσναν (σειρές ταινιών “Mamma Mia!” και “James Bond”) στο ρόλο του Dr. Fate.

Ο Κολέτ-Σερά σκηνοθέτησε σε σενάριο των Άνταμ Στίκιλ, Ρόρι Χέινς και Σόραμπ Νοσιρβάνι, που βασίστηκε σε χαρακτήρες της DC. Δημιουργοί του Black Adam είναι οι Μπιλ Πάρκερ και Τ. Κ. Μπεκ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπο Φλιν, Ντουέιν Τζόνσον, Χίραμ Γκαρσία και Ντάνι Γκαρσία μαζί με τους Ρίτσαρντ Μπρένερ, Γουόλτερ Χαμάντα, Ντέιβ Νουιτστάντερ, Κρις Παν, Έρικ ΜακΛέοντ, Τζέοφ Τζονς και Σκοτ Σέλντον.

Σύνοψη

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

O Black Adam είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ… ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ BLACK ADAM!

Ταυτότητα ταινίας
Black Adam

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέτ-Σέρα
Σενάριο: Ανταμ Ζτίκιελ, Ρόρι Χέινς, Σόχραμπ Νοσιρβάνι
Φωτογραφία: Λόρενς Σερ
Μοντάζ: Τζον Λι, Μάικλ Λ. Σέιλ
Μουσική: Λόρνε Μπάλφε
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Αλντις Χοτζ, Νόα Σεντινέο

Διάρκεια: 124 λεπτά
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2022

[ad_2]

Source link