Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Billie Eilish: Το νέο τραγούδι «My Future» κυκλοφορεί

Written by on 1 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Το «My Future» αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το καλλιτεχνικό μεγαλείο της Billie Eilish.

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι της με τίτλο «My Future».

Η νεαρή pop star και ο αδερφός της και σταθερός συνεργάτης της, FINNEAS, έγραψαν και ηχογράφησαν το «My Future» στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Γράψαμε αυτό το τραγούδι στην αρχή της καραντίνας. Είναι ένα τραγούδι που είναι πραγματικά, πραγματικά προσωπικό και ξεχωριστό για εμένα. Όταν γράψαμε αυτό το τραγούδι, ήταν ακριβώς όσα είχα στο μυαλό μου – αισιόδοξο, γεμάτο ενθουσιασμό και με μια τρελή δόση αυτοστοχασμού και προσωπικής ανάπτυξης», αναφέρει η Billie Eilish σε e-mail που έστειλε στους θαυμαστές της.

«Όμως πρόσφατα έχει επίσης αποκτήσει νέο νόημα στο πλαίσιο όσων συμβαίνουν στον κόσμο τώρα. Ελπίζω ότι όλοι θα μπορέσετε να βρείτε νόημα για τους εαυτούς σας», συνεχίζει.

Το «My Future» αποτελεί το τρίτο single που μοιράζεται η Billie Eilish μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, του «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» με το οποίο κέρδισε πέντε βραβεία στα φετινά Grammy.

Το Νοέμβριο του 2019 η δημοφιλής τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τραγούδι «Everything I Wanted», το οποίο έχει γίνει διπλά πλατινένια στις ΗΠΑ και πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «Everything I Wanted» έχει αναρριχηθεί επίσης μέχρι το No. 2 στο Διεθνές Digital Singles Chart της IFPI στην Ελλάδα και έχει εμφανιστεί στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στη χώρας.

Στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου η Billie Eilish αποκάλυψε το «No Time To Die», το συναισθηματικό τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε για την ομότιτλη ταινία του James Bond, αποτελώντας το νεότερο καλλιτέχνη που χαρίζει τη φωνή του σε ένα από τα τραγούδια του θρυλικού franchise.

Το «My Future», το οποίο κυκλοφορεί από τις Darkroom / Interscope Records / Universal Music, συνοδεύεται από ένα άρτια δουλεμένο animated video το οποίο δημιούργησε ο Αυστραλός καλλιτέχνης Andrew Onorato.

Αυτό το διάστημα η Billie Eilish εξακολουθεί να βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, έχοντας περισσότερο χρόνο και χώρο για να δημιουργήσει.

Το «My Future» σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την πρωτοπόρα τραγουδίστρια, μια νεαρή γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, ικανή, σίγουρη για τον εαυτό της και ανυπομονεί για όσα της επιφυλάσσει το μέλλον.

[ad_2]

Source link